Με Μάρκους Μπεργκ λύνει το πρόβλημα στο γκολ ο Ολυμπιακός

Ο Σουηδός επιθετικός ψηφίζει την ομάδα του Πειραιά και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Με Μάρκους Μπεργκ λύνει το πρόβλημα στο γκολ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν πλήρωσε ακριβά την έλλειψη ενός σκόρερ «φονιά», ενός ποδοσφαιριστή που θα είχε το εύκολο γκολ. Πρωταρχικός στόχος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι η ομάδα του Πειραιά να βρει τον παίκτη που θα κάνει τις ευκαιρίες γκολ. Αυτός φαίνεται πως έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, ξέρει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και το μέγεθος του, αλλά το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι ο 33χρονος επιθετικός είναι μία αξιόπιστη λύση. Στο λιμάνι θεωρούν πως ο Μπεργκ που είχαμε δει στην Ελλάδα θα λύσει το πρόβλημα της επίθεσης.

Η σύζυγος του Μπεργκ έστειλε μήνυμα επιστροφής στην Ελλάδα

Μπορεί να άφησε την Ευρώπη για την Αλ Αΐν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ενεργός. Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα ο Μάρκους Μπεργκ δεν έχασε ποτέ τη θέση του στην Εθνική ομάδα. Και τώρα έχει κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του για τα παιχνίδια με Μάλτα (7/6) και Ισπανία (10/6). Αυτό και μόνο σημαίνει πολλά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μάρκους Μπεργκ, αλλά όλα αυτά θα αποδειχτούν στο γήπεδο.

Το θέμα με τον 33χρονο επιθετικό έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Ολυμπιακός το έχει παλέψει πολύ γι’ αρκετό καιρό, έχει ασκήσει μεγάλο πρέσινγκ στον παίκτη και αν μη τι άλλο του έχει δείξει πόσο πολύ τον θέλει. Οι δύο πλευρές αυτή τη στιγμή βρίσκονται πολύ κοντά αν όχι έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα. Με τη διαφαινόμενη προσθήκη του Σουηδού ο Ολυμπιακός θα καλύψει το κενό στην επίθεση του και θα επιχειρήσει να λύσει το πρόβλημα στη γραμμή κρούσης.

Και ο ίδιος, πάντως ποτέ δεν έκρυψε ότι θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, ενώ όσα του προσφέρει ο Ολυμπιακός δεν τα βρίσκει πουθενά αλλού. Δεν έχει σκοπό να πάει στο Κατάρ που είχε πρόταση και όπως έγραψε το «ΦΩΣ» στο φύλλο της Κυριακής ο Μπεργκ λέει «ναι» στον Ολυμπιακό.