Η σύζυγος του Μπεργκ «άναψε φωτιές»: «Μου λείπει η Ελλάδα» (pic)

Η απάντηση της Ζοζεφίν στο instagram που άναψε φωτιές και η πορεία των συζητήσεων του Σουηδού με τον Ολυμπιακό.

Η σύζυγος του Μπεργκ «άναψε φωτιές»: «Μου λείπει η Ελλάδα» (pic)

Πολύ καιρό τώρα ο Ολυμπιακός δίνει τη «μάχη» του για να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τον Μάρκους Μπεργκ. Οι Πειραιώτες θέλουν πολύ τον Σουηδό επιθετικό και έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να τον πείσουν να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό τους.

Τις τελευταίες ημέρες το θέμα φαίνεται πως έχει μπει σε μία πολύ καλή βάση και ο 33χρονος επιθετικός πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Πειραιά. Οι απαιτήσεις του Μάρκους Μπεργκ ήταν συγκεκριμένες και ο Ολυμπιακός μοιάζει να τον καλύπτει προκειμένου να ενταχθεί και αυτός στο ρόστερ.

Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του ποτέ δεν έκρυψαν την αγάπη τους για την Ελλάδα. Ο διεθνής επιθετικός θέλει να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο και ο Ολυμπιακός μπορεί να του το προσφέρει αυτό.

Σημαντικό ρόλο στην όλη ιστορία παίζει και η επιθυμία της συζύγου του, της Ζοζεφίν, η οποία ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για τη χώρα μας. Μάλιστα παρά το γεγονός πως ο Μάρκους είχε φύγει από την Ελλάδα εκείνη την είχε επισκεφθεί αρκετές φορές αυτό το διάστημα.

Έχει άλλο «δέσιμο» με τη χώρα μας και διατηρούν σπίτι στην Αθήνα. Μάλιστα η Ζοζεφίν κάλεσε τους ακόλουθους της στο instagram να της υποβάλλουν ερωτήσεις. Ρωτήθηκε αν τη λείπει η Ελλάδα και η Ζοζεφίν απάντησε: «Φυσικά, η Ελλάδα είναι υπέροχη», έγραψε η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ και συνόδευσε την απάντηση της με μία φωτογραφία από διακοπές της στη χώρα μας.

Τις τελευταίες ώρες δρομολογούνται εξελίξεις με το θέμα της μεταγραφής του Σουηδού επιθετικού και πλέον μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ ο Σουηδός να φορέσει τα ερυθρόλευκα.