Η Αϊντχόφεν πριν από τον... Ολυμπιακό παίζει με Άρη

Τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Αϊντχόφεν ανακοίνωσε ο Άρης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία. 

Η Αϊντχόφεν πριν από τον... Ολυμπιακό παίζει με Άρη

Ο Άρης θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για τη βασική προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» θα μεταβούν στο Άρνεμ εκεί όπου θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν δυναμικά φιλικά με ένα εξ'αυτών να είναι κόντρα στη Αϊντχόφεν.

Αϊντχόφεν και Βικτόρια Πλζεν: Το προφίλ των υποψηφίων αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 12 Ιουλίου στις 19:00. Να σημειωθεί πως στις 18 Ιουνίου ο Ολυμπιακός θα μάθει εάν θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν ή τη Βικτόρια Πλζεν στα προκριματικά του Champions League.

Όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

Σε περίπτωση που οι Ολλανδοί βρεθούν στο δρόμο των «ερυθρόλευκων» τότε το φιλικό κόντρα στον Άρη θα ενδιαφέρει άμεσα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού καθώς η πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της πειραϊκής ομάδας θα γίνει στις 23 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσε της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την PSV Eindhoven στις 12 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας μας, στο Αρνεμ της Ολλανδίας. Η PSV τερμάτισε φέτος στη 2η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος και συμμετέχει τη νέα σεζόν στα προκριματικά του UEFA Champions League. Πρόκειται για ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μας θα μετρήσει τις δυνάμεις της ενόψει της νέας σεζόν και της επιστρoφής της στο Europa League. Το διεθνές φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο «ED’ 69» (Sportpark «De Warande», Warandelaan), ώρα 19:00 (τοπική)».