Η «μάχη» για τον Κούτρη και ο «ζεστός» Κοεντράο

Ανοιχτό είναι το μέτωπο στο αριστερό άκρο του Ολυμπιακού με τον Λεονάρντο να δέχεται πιέσεις, ενώ ο μπακ της Ρίο Άβε είναι γερά στο κόλπο.

Η «μάχη» για τον Κούτρη και ο «ζεστός» Κοεντράο

Σε Πορτογαλία και Γαλλία γίνεται ένας χαμός γύρω από το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο… στόχαστρο της Μπενφίκα, ενώ και η Μαρσέιγ είναι γερά στο κόλπο για τον νεαρό μπακ.

Όπως έχει γράψει το «ΦΩΣ» οι Πειραιώτες ψάχνουν αριστερό μπακ, προκειμένου να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ο Κούτρης μοιάζει δύσκολο να είναι στην ομάδα του Πειραιά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει τις προτάσεις του για ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται στη λίστα του είναι και ο Φάμπιο Κοεντράο.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ της Ρίο Άβε τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στον Ζόρζε Μέντες παραμένει στη λίστα του Ολυμπιακού. Είναι παίκτης που και την περασμένη σεζόν είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και ο Μέντες τον κρατάει «ζεστό» για τους «ερυθρόλευκους».

Πάντως η περίπτωση του δεν είναι απλή παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου. Ο Κοεντράο είναι ποδοσφαιριστής με υψηλό συμβόλαιο, αλλά έχει αποφασίσει να φύγει από την Πορτογαλία και η εντολή που έχει δώσει στον Ζόρζε Μέντες είναι να του βρει ομάδα στο εξωτερικό.