Ξεκίνημα με Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός (vids)

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφές του Γάλλου άσου, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ξεκίνημα με Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός (vids)

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έφτασε στη χώρα μας τα ξημερώματα της Δευτέρας και νωρίς το πρωί βρέθηκε στο θεραπευτήριο Metropolitan.

Όπως σας έγραψε νωρίτερα το fosonline.gr πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το τυπικό μέρος της υπόθεσης.

Τον 34χρονο άσο τον περίμεναν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας για να τον αποθεώσουν και εκείνος έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή. Βγήκε από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε κρατώντας το κινητό του και τραβώντας βίντεο όλα όσα συνέβαιναν στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποθεώθηκε από τον κόσμο, πήρε στα χέρια του ένα κασκόλ, αγκάλιασε αρκετούς οπαδούς και στη συνέχεια εισήλθε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στην πλατεία Αλεξάνδρας και ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μετά από περίπου μία ώρα παραμονής στα γραφεία της ΠΑΕ ο Ματιέ Βαλμπουενά βγήκε φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, όντας δηλαδή επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο που έχει διάρκεια ένα χρόνο, ενώ οι Τούρκοι τονίζουν πως η αμοιβή του ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ. Να σημειώσουμε πως στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν και οι Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοντέστο.

Δείτε τα βίντεο του fosonline.gr