Ολυμπιακός: Η φημολογία για πώληση Σισέ!

Ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι πολύ πιθανό να μην πάει στο Κόπα Άφρικα ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αλλά έχοντας ήδη μεταγραφεί σε κλαμπ κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Η φημολογία για πώληση Σισέ!

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση δύο στόπερ. Ο ένας θα είναι ο Μπρούνο Σεμέδο της Βιγιαρεάλ και ο δεύτερος ένας αμυντικός – ηγέτης. Επιχείρησε να πάρει τον Ζερεμί Ματιέ, αλλά ο Γάλλος προτίμησε την παραμονή του στη Σπόρτινγκ. Προσπάθησε για τον Μολέδο, αλλά η Ιντερνασιονάλ έχει σηκώσει ένα σωρό εμπόδια. Είχε στη λίστα του και τον Μάρτιν Σκρτελ, όμως, οι Τούρκοι τον εμφανίζουν μία ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας του Σλοβάκου στόπερ με τη Φενέρμπαχτσε.

Όλα αυτά συμβαίνουν για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί έως τις 21 Ιουνίου που ξεκινάει το Κόπα Άφρικα στα γήπεδα της Αιγύπτου, να έχουν υπάρξει εξελίξεις γύρω από το θέμα του Παπέ Σισέ.

Ολοένα και περισσότερο πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Σενεγαλέζο στόπερ να πηγαίνει στο κορυφαίο τουρνουά της «Μαύρης Ηπείρου» όχι ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά ως ποδοσφαιριστής άλλου κλαμπ που συμμετέχει σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Προτάσεις έχουν φτάσει στο λιμάνι για τον Σισέ. Και μάλιστα είναι προτάσεις αρκετά δελεαστικές. Την ίδια στιγμή ακόμα και στην μακρινή Σενεγάλη εκτιμούν ότι ο υψηλόσωμος στόπερ διήνυσε φέτος την τελευταία του σεζόν στον Πειραιά και πώς οι «Σειρήνες» από το εξωτερικό και δη από την Ιταλία και την Γερμανία, θα φέρουν πολύ γρήγορα τις εξελίξεις.

Οπότε, δεν αποκλείεται με το που μπει ο Ιούνιος να κορυφωθούν οι συζητήσεις για τον Παπέ Σισέ, μιας και παρατηρείται έντονη κινητικότητα για να κλείσει σύντομα το θέμα. Όχι από τον Ολυμπιακό, αλλά από τις ομάδες που «καίγονται» να τον αποκτήσουν πριν από το Κόπα Άφρικα και να προλάβουν τυχόν «εκτόξευση» της χρηματιστηριακής του αξίας σε μία ενδεχόμενη καλή παρουσία στα γήπεδα της Αιγύπτου με τη φανέλα της Εθνικής Σενεγάλης.