Ο Μαρτίνς αποφασίζει και για τους δανεικούς

Ο Πορτογάλος προπονητής εντός της εβδομάδας αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του για τους δανεικούς που θα βρεθούν στην προετοιμασία.

Ο Μαρτίνς αποφασίζει και για τους δανεικούς

Έχει φουλάρει τις μηχανές του ο Ολυμπιακός για να κλείσει τα μεταγραφικά μέτωπα που δεν είναι και λίγα. Φαίνεται πως αρκετές υποθέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και μάλιστα πλησιάζουν οι ανακοινώσεις από την πλευρά της πειραϊκής ΠΑΕ.

Εκτός από τις μεταγραφές, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να πάρει αποφάσεις και για ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας, το οποίο θα γίνει στον Ρέντη από τις 10 έως τις 24 Ιουνίου όταν και θα φύγει για την Πολωνία. Σε αυτό το διάστημα ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει κάποιους από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, αλλά και παιδιά από την Ακαδημία.

Ο κόουτς την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το ποιοι από τους δανεικούς θα βρεθούν στον Ρέντη. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε έχει ζητήσει να γίνει και ένα φιλικό πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Πολωνία. Δεν είναι και λίγοι οι δανεικοί που ανήκουν στον Ολυμπιακό και περιμένουν τις αποφάσεις του προπονητή.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Ραντζέλοβιτς και Μπα είναι δεδομένο ότι έχουν θέση. Για τον πρώτο υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας και θα χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Ο δεύτερος μόλις τελειώσει τα μπαράζ παραμονής με τη Γκαζελέκ Αζαξιό θα ενσωματωθεί με την ομάδα.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως τις τύχες τους θα δοκιμάσουν και παίκτες όπως οι Ιγκόρ Σίλβα και Γιάννης Μασούρας. Αμφότεροι έχουν κάνει καλή σεζόν σε ΑΕΚ Λάρνακας και Πανιώνιο αντίστοιχα και πιθανότατα θα δώσουν μάχη για μία θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 49χρονος κόουτς θα αποφασίσει εντός της εβδομάδας για τους δανεικούς που θα βρεθούν στο πρώτο μέρος και από αυτό θα ακολουθήσουν στην Πολωνία.