Ολυμπιακός: Περιμένοντας τον Βαλμπουενά (vid)!

Ο Γάλλος παικταράς έρχεται σήμερα (26/5) στην Ελλάδα για να τελειώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Περιμένοντας τον Βαλμπουενά (vid)!

Η πρώτη μεταγραφική «βόμβα» του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να σκάσει! Ο Ματιέ Βαλμπουενά σήμερα το βράδυ θα φτάσει στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά και οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» είναι ήδη στα... κόκκινα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προαναγγείλει κι άλλες μεταγραφές που θα κάνουν πάταγο, όμως σήμερα ο Πειραιάς θα υποδεχτεί έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια πορεία στο άθλημα.

Σύμφωνα με τους Τούρκους ο Βαλμπουενά θα βρίσκεται στο γήπεδο για την αναμέτρηση της Φενέρ με την Αντάλιασπορ που θα ξεκινήσει στις 19.00 το απόγευμα. Αυτή θα είναι και η ευκαιρία του να αποχαιρετήσει από κοντά τους οπαδούς της ομάδας της Τουρκίας στην οποία αγωνίστηκε με επιτυχία.

Στη συνέχεια ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός θα καταφθάσει στη χώρα μας με ιδιωτική πτήση. Η ώρα άφιξής του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα φτάσει μετά τις 11 το βράδυ.

Ο ίδιος πάντως πόσταρε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο στους οπαδούς της πρώην ομάδας του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Two unforgettable years with you ?? #Fenerbahce #EnBuyukFenerbahce #BizFenerbahceyiz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mathieu Valbuena (@mv28_officiel) στις

Ο Βαλμπουενά λοιπόν, κάνει σήμερα την αρχή. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι παικταράδες που θα ντυθούν το καλοκαίρι στα «ερυθρόλευκα». Υπομονή να έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού γιατί φέτος το καλοκαίρι αναμένεται «καυτό»...