Tέλος ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ- Ενημερώθηκε από τη διοίκηση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προτίθεται να κάνει χρήση του buyout που υπάρχει στο συμβόλαιο με τον Ισπανό τεχνικό, λύνοντας έτσι τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Tέλος ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ- Ενημερώθηκε από τη διοίκηση

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται πλέον η αλλαγή... σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, δεδομένου ότι πέρα από τις προχωρημένες επαφές της ΠΑΕ με τον Μιγκέλ Καρντόσο, έγινε γνωστό ότι και ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ενημερωμένος για την πρόθεση της ομάδας να μην ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί του.

AEK: Καρντόσο αντί Χιμένεθ

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημέρωσε τον Ισπανό προπονητή ότι προτίθεται να κάνει χρήση της οψιόν λύσης συνεργασίας που υπάρχει στο συμβόλαιό του, καταβάλλοντας το ποσό που απαιτείται για το buyout (περί τα 100.000 ευρώ), με τον Χιμένεθ να αποχωρεί παίρνοντας την προβλεπόμενη αποζημίωσή του.

Οι Πορτογάλοι «στέλνουν» τον Καρντόσο στην ΑΕΚ

Όπερ σημαίνει ότι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την έλευση του Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ, προκειμένου να αναλάβει αυτός το προπονητικό «τιμόνι» ενόψει της νέας σεζόν. Όπως επιβεβαιώνουν και πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο 46χρονος έχει ήδη κάνει επαφή με την «Ένωση» και εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί την προσεχή εβδομάδα.