Οι Πορτογάλοι «στέλνουν» τον Καρντόσο στην ΑΕΚ

Πορτογαλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές των «κιτρινόμαυρων» με τον 46χρονο τεχνικό.

Οι Πορτογάλοι «στέλνουν» τον Καρντόσο στην ΑΕΚ

Το όνομα του Μιγκέλ Καρντόσο «παίζει» δυνατά από το πρωί του Σαββάτου (25/5) στην επικαιρότητα της ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Μανόλο Χιμένεθ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία επιβεβαιώνουν την προσέγγιση του «δικεφάλου» στον 46χρονο πρώην προπονητή της ισπανικής Θέλτα, της γαλλικής Ναντ και της πορτογαλικής Ρίο Άβε, τονίζοντας πως ο Καρντόσο άκουσε την πρόταση της ΑΕΚ και την αξιολογεί.

AEK: Καρντόσο αντί Χιμένεθ

Ειδικότερα, η πορτογαλική ιστοσελίδα sitemaisfutebol τονίζει σχετικά: «Ο πρώην τεχνικός της Ρίο Άβε τις τελευταίες ημέρες οδηγείται προς την κατεύθυνση της ΑΕΚ. Άκουσε τους όρους των Ελλήνων, εξήγησε ο ίδιος το πλάνο που θέλει να εφαρμόσει στο σύλλογο κι αυτή τη στιγμή αξιολογεί την προοπτική».

Και συνεχίζει: «Ο Καρντόσο αφού έκανε μεγάλη δουλειά στη Ρίο Άβε, δεν ήταν ευτυχισμένος σε Ναντ και Θέλτα Βίγκο. Τώρα ακολουθεί έναν γίγαντα της Αθήνα. Η συμφωνία είναι πλήρης και η επισημοποίησή της, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη, θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες».