Ψάχνει αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός

Η διαφαινόμενη πώληση του Λεονάρντο Κούτρη αναγκάζει τους Πειραιώτες από τώρα να κοιτάζουν για τον αντικαταστάτη του. Ποιο είναι το πλάνο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ψάχνει αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός

Μπενφίκα, Πόρτο και Μαρσέιγ… Αυτές είναι οι τρεις ομάδες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Λεονάρντο Κούτρη. Εσχάτως η Μπενφίκα δείχνει να έχει πάρει «κεφάλι» στην κούρσα της απόκτησης του 24χρονου αριστερού μπακ, καθώς ο Γκριμάλντο πωλείται το καλοκαίρι και στο Ντα Λουζ βλέπουν τον Κούτρη ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Και η Πόρτο τον έχει βάλει στο «σημάδι» και παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του, ενώ παρότι ο Ρούντι Γκαρσία αποχώρησε από τον πάγκο της Μαρσέιγ, ο «Λέο» δεν έχει φύγει από τα «ραντάρ» της γαλλικής ομάδας.

Από την πλευρά τους στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι προετοιμασμένοι. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχουν ήδη ενημερώσει ατζέντηδες ότι βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ.

Σε αυτό το σημείο όμως παρουσιάζεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Δεν ψάχνουν έναν αριστερό μπακ που θα έρθει στον Ολυμπιακό και θα πάρει κατευθείαν φανέλα βασικού. Η πρόθεση του Μαρτίνς είναι να δώσει ξανά την ευκαιρία στον Τσιμίκα, όπως του την έδωσε και πέρσι.

Θα πάει με λίγα λόγια για έναν ποδοσφαιριστή που κατά κάποιο τρόπο θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση πίσω από τον Τσιμίκα. Ο Κυριακόπουλος του Αστέρα Τρίπολης είναι από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, όπως και του Γιώργου Βαλεριάνου που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, αλλά στην παρούσα φάση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Επίσης, όλο και κάτι άλλο θα έχουν στο μυαλό τους οι Μαρτίνς και Μοντέστο από την πορτογαλική ή την γαλλική αγορά. Αυτό που προκύπτει όμως είναι ότι ο Μαρτίνς ξεκινάει τη χρονιά έχοντας στο μυαλό του τον Τσιμίκα ως βασικό αριστερό μπακ…