Κοιτάζει και Ματέο Γκαρσία για τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς!


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει καλή άποψη για τον Αργεντινό εξτρέμ, η Λας Πάλμας πουλάει «τρέλα», υπάρχει πρόταση από το Μεξικό και ο παίκτης θέλει… Ελλάδα!

Κοιτάζει και Ματέο Γκαρσία για τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς!

Στην Αθήνα βρέθηκε πριν από μερικές μέρες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για λογαριασμό της Λας Πάλμας. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και νυν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Ισπανών ήρθε στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό για τον Ματέο Γκαρσία.

Μπορεί να μην επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά, αλλά η αλήθεια είναι μία: Ο Αργεντινός εξτρέμ αρέσει στον Μαρτίνς. Αναγνωρίζει βεβαίως τις δυσκολίες μίας τέτοιας μεταγραφής, καθώς η Λας Πάλμας δεν φημίζεται για τις… νορμάλ διαπραγματεύσεις της. Συνήθως πουλάει τρέλα!

Ο πρόεδρός της εδώ και δύο μήνες λέει ότι ο παίκτης έχει πωληθεί, αλλά η πλευρά του Ματέο Γκαρσία και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνουν άγνοια για όλα όσα λέει ο ισχυρός άνδρας της Λας Πάλμας. Λέγεται ότι στον Άρη ζήτησε περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι δύσκολο ο Ολυμπιακός να μπει σε διαδικασία να συζητήσει με αυτά τα νούμερα.

Ωστόσο, για να ήρθε στην Ελλάδα άνθρωπος της Λας Πάλμας, πάει να πει ότι ήρθε για να συζητήσει και να τα βρει με τον Ολυμπιακό κι όχι να αρχίσει να ζητάει υπερβολικά πράγματα για να τον πουλήσει στους Πειραιώτες.

Ο Ματέο Γκαρσία έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα, ο Άρης έκανε την προσπάθειά του αλλά έφαγε «πόρτα» και ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο παίκτης εφόσον αποκτηθεί, θα είναι σε θέση να δώσει πολύτιμες λύσεις στον νέο Ολυμπιακό που φτιάχνει.

Η δε Λας Πάλμας εμφανίζει προτάσεις από το Μεξικό και όντως υπάρχει ενδιαφέρον από εκεί. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν από την κίνηση που θα κάνει ο Ολυμπιακός, καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» αν λογικευτεί η Λας Πάλμας, θα κάτσει να συζητήσει σοβαρά για τον Αργεντινό εξτρέμ.