Κωνσταντινέας: Μισθοφόροι οι διαδηλωτές κατά Τσακαλώτου στον Πειραιά!

Ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας χαρακτήρισε μισθοφόρους τους φίλους του Ολυμπιακού που διαδήλωσαν στην ομίλια Τσακαλώτου στον Πειραιά.

Κωνσταντινέας: Μισθοφόροι οι διαδηλωτές κατά Τσακαλώτου στον Πειραιά!

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ArenaFM της Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντινέας είπε:

Για την ομιλία Τσακαλώτου στον Πειραιά: "Είναι κρίμα ένα μεγάλο σωματείο όπως ο Ολυμπιακός να το εκπροσωπούν εκατό άτομα. Αδικούν το σωματείο. Είναι μία μειοψηφία. Αυτό γίνεται για λόγους υπεράσπισης και πολλοί απ’ αυτούς είναι και μισθοφόροι".

Για τον χαρακτηρισμό μισθοφόροι: "Μισθοφόροι είναι το λέω. Εκεί καταλήγω. Ποιος νοήμων άνθρωπος να πάει σε μία πολιτική συγκέντρωση για να κάνει αυτά τα πράγματα που κάνει; Ποια είναι η δημοκρατία στην Ελλάδα σε αυτό το σημείο? Αλλά ξαναλέω. Δεν είναι η πλειοψηφία και δεν μπορούμε να συσχετίσουμε αυτά τα πρόσωπα με ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Ολυμπιακός".

Για το αίσθημα αδικίας που υπάρχει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Να ξεχωρίσουμε τα πράγματα. Άλλο κόβω μία εκδήλωση και άλλο κάνω μία διαμαρτυρία. Είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Το να εκφραστεί ένας φορέας χωρίς να κάνει τραμπουκισμούς είναι αναφαίρετο δικαίωμα του. Κανένας δεν εμποδίζει να εκφράζει ο κόσμος την γνώμη του σε κόσμιο επίπεδο. Το συλλαλητήριο δεν έχει καμία σχέση με το τον τραμπουκισμό να μπούνε μέσα και να διακόψουν μία ομιλία. Το ένστικτο των Θεσσαλονικέων και των ΠΑΟΚτσήδων πολλές φορές πηγάζει από σωστά πράγματα που έχουν γίνει. Πολλές φορές όμως αδικούν και τον εαυτό τους".

Για τον τρόπο που λειτούργησε στη φάση ο Κομίνης: "Δεν αδικώ τον διαιτητή για τη φάση. Αδικώ τον διαιτητή για την διαχείριση. Καταλαβαίνετε τι λέω. Διαιτητής για μένα δεν είναι αυτός που σφυρίζει καλά γιατί όλοι θα κάνουνε λάθος. Βέβαια να μην υπάρχει δόλος. Διαιτητής είναι αυτός που έχει προσωπικότητα".

Για αυτά που συνέβησαν στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και την παιδεία που δεν υπάρχει: "Ο κανονισμός είναι κανονισμός. Το άρθρο 15 είναι σαφές. Για μένα προσωπικά οι παράγοντες φταίνε που έχει έρθει το ποδόσφαιρο σ’ αυτή την κατάσταση. Και πόσο μάλλον οι μεγάλοι".

Για το αν υπονοεί τον Ιβάν Σαββίδη: "Εγώ δεν θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα σε αυτή τη φάση. Εγώ αυτό που θα σας πω είναι ότι από αυτούς που δώσανε προσφορές για τα κανάλια όλοι ήταν πρόεδροι ομάδων. Εγώ δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις προέδρων που θέλουν να κάνουν κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Αλλά υπάρχει μία πραγματικότητα".

Για το αν το φετινό πρωτάθλημα έχει γίνει καλύτερο: "Αν δεν υπήρχαν τα τελευταία γεγονότα είχα πει ότι το πρωτάθλημα θα είναι χαμηλότερης ποιότητας αλλά θα είναι πιο ανταγωνιστικό, γιατί βάλαμε κάποιους κανόνες. Και όντως ήτανε ένα από τα ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα. Και λέω ήταν γιατί τα γεγονότα το ξεπέρασαν"