Tον «πλήγωνε» ο Πάρντο!

Είναι βέβαιο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει καλή άποψη για τον Φελίπε Πάρντο κι αυτό ίσως παίξει κάποιο ρόλο στο μέλλον του Κολομβιανού στον Ολυμπιακό!

Tον «πλήγωνε» ο Πάρντο!

Στις δύο χρονιές που ανήκε στην Μπράγκα πριν πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, ο Πάρντο έκανε μεγάλα ματς εναντίον των ομάδων του Μαρτίνς!

Στην αγωνιστική περίοδο 2013-14 η Μαρίτιμο είχε προηγηθεί στην έδρα της 2-0 της Μπράγκα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και προς το τέλος ο Πάρντο πέτυχε με κεφαλιά το 2-2! Στον δεύτερο γύρο το ματς στην έδρα της Μπράγκα είχε λήξει ισόπαλο 1-1 με το γκολ των γηπεδούχων να προέρχεται από ασίστ του Κολομβιανού!

Αλλά και την επόμενη σεζόν ο Πάρντο είχε σκοράρει εναντίον του Μαρτίνς! Στην αναμέτρηση Μπράγκα-Ρίο Άβε 3-0, ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε κλείσει το σκορ. Στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου είχε μείνει στον πάγκο, στο παιχνίδι που είχε χάσει με 2-0 η ομάδα του υποψήφιου νέου τεχνικού των «ερυθρόλευκων».

Μαρτίνς Vs Μαρτίνς!

Ο Αντρέ Μαρτίνς ανήκει από το καλοκαίρι του 2016 στον Ολυμπιακό, ερχόμενος από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην οποία αγωνιζόταν την αμέσως προηγούμενη πενταετία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την πολυετή θητεία του στους πάγκους πορτογαλικών ομάδων αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού από το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Πέδρο γνωρίζει φυσικά πολύ καλά τον Αντρέ καθώς είχαν βρεθεί αντίπαλοι στις αναμετρήσεις της Σπόρτινγκ με την Μαρίτιμο και την Ρίο Άβε, όσο αμφότεροι εργάζονταν στην πατρίδα τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν κοντραριστεί όσες φορές θα περίμενε κανείς, με πέντε χρόνια κοινής παρουσίας στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο κι αυτό διότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν ήταν πάντα στις βασικές επιλογές των προπονητών του στην Σπόρτινγκ.

Το 2011-12 ο Πέδρο Μαρτίνς γνώρισε ήττα στην έδρα της Σπόρτινγκ με με 3-0, με τον Αντρέ στην 11άδα των πρωτευουσιάνων. Στα άλλα ματς της σεζόν ο ποδοσφαιριστής ήταν εκτός αποστολής.

Την περίοδο 2012-13 η Μαρίτιμο και η Σπόρτινγκ ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τον Αντρέ Μαρτίνς στο αρχικό σχήμα και να γίνεται αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Στα άλλα ματς των δύο ομάδων δεν έπαιξε.

Στη σεζόν 2013-14 ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα τρία παιχνίδια της Σπόρτινγκ με την Μαρίτιμο του Πέδρο Μαρτίνς.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2014-15) ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε την Ρίο Άβε, ενώ ο Αντρέ Μαρτίνς ήταν βασικότατο στέλεχος της Σπόρτινγκ με προπονητή τον Μάρκο Σίλβα. Το Σπόρτινγκ-Ρίο Άβε εκείνης της σεζόν έληξε 4-2 και το Ρίο Άβε-Σπόρτινγκ 0-1. Κερδισμένος δηλαδή ο ποδοσφαιριστής.

Πρόπερσι, με τον Ζεσούς στον πάγκο της Σπόρτινγκ ο Αντρέ Μαρτίνς ήταν εντελώς εκτός πλάνων και δεν αγωνίστηκε αντίπαλος του Πέδρο Μαρτίνς που ήταν ακόμη στην Ρίο Άβε.

Συνολικά, λοιπόν, σε τέσσερις αναμετρήσεις ο Αντρέ Μαρτίνς έχει νικήσει 3 φορές τον Πέδρο και ένα ματς έληξε ισόπαλο. Θα έχει ενδιαφέρον η άποψη που θα εκφράσει ο Πορτογάλος προπονητής για τον συμπατριώτη του όταν θα έρθει η ώρα των αποφάσεων για το ρόστερ.

Ενδιαφέρον θα είχε επίσης να βλέπαμε και τις αναμετρήσεις του Σεμπά που είχε κάποια χρόνια στην Πορτογαλία, αλλά ο Βραζιλιάνος έχει ήδη αποφασιστεί ότι δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό.