Ατρόμητος: Προβάδισμα ο Αναστασίου με Ρούτερ!

Κέρδισε πόντους ο Έλληνας τεχνικός μετά από συνάντηση με τον Γιάννη Αγγελόπουλο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας με τον Άγλλο γυμναστή στο πλευρό του.

Ατρόμητος: Προβάδισμα ο Αναστασίου με Ρούτερ!

Ο Γιάννης Αναστασίου προτάθηκε προ ημερών στον Ατρόμητο, χωρίς πάντως να αποτελεί φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Τα δεδομένα ωστόσο έχουν αλλάξει και ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να βρίσκεται πρώτος στη λίστα των Περιστεριωτών. Μετά από πολύωρη συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο, ο Έλληνας τεχνικός κέρδισε πόντους.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν προπονητή με γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, με ικανότητα να εξελίξει Έλληνες παίκτες, ενώ θα έχει και στο πλευρό του τον Στιβ Ρούτερ. Ο Άγγλος γυμναστής θεωρείται μετρ της τακτικής στην Αγγλία και στο Περιστέρι θεωρούν ότι θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Ο Αγγελόπουλος είχε συνάντηση και με τον Τόμας Κρίστιανσεν ο οποίος έχει περάσει από ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΠΟΕΛ και Λιντς και έχει σχηματίσει επίσης πολύ καλή άποψη γι' αυτόν. Όσον αφορά στον Ιορντανέσκου, ο Ρουμάνος τεχνικός αρέσει στους ιθύνοντες του Ατρόμητου, ωστόσο είναι δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Σύντομα, αναμένεται συνάνρηση Γιώργου Σπανούς και Γιάννη Αγγελόπουλος για να αποφασιστεί οριστικά ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.