Μία ανάσα πλέον ο Σεμέδο από τον Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Καθοριστικός ο ρόλος του Πέδρο Μαρτίνς στην πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής.

Μία ανάσα πλέον ο Σεμέδο από τον Ολυμπιακό

Πλέον, όλα έχουν πάρει το δρόμο τους στην υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο. Η Βιγιαρεάλ εδώ και μέρες έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό ότι θέλει να τον παραχωρήσει δανεικός τους Πειραιώτες, ο Σεμέδο από την πλευρά του έχει ενημερωθεί για το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς που τον έχει σε ρόλο πρωταγωνιστή και είναι ζήτημα ολίγων ημερών (ή και ωρών) για να ολοκληρωθεί το «ντιλ» και ο παίκτης να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ που έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα, πολύ δύσκολα μπορεί να χαλάσει ο δανεισμός του 25χρονου Πορτογάλου στόπερ από την Βιγιαρεάλ στον Ολυμπιακό.

Στην πατρίδα του βγήκαν κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι πρέπει να πάρει το «οκ» από την ισπανική Δικαιοσύνη για να μετακομίσει σε μία μακρινή χώρα όπως η Ελλάδα, λόγω των περσινών εξωποδοσφαιρικών περιπετειών του. Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή πάντως δεν εκφράζεται τέτοιου είδους ανησυχία.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές βλέπουν ότι σύντομα θα έχουμε οριστικές (θετικές) εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και ο Σεμέδο θα αποτελέσει μαζί με τον Μπρούνο το επόμενο διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» του Ολυμπιακού.