Μόνο τα τυπικά για Μπρούνο και Ολυμπιακό

Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Βραζιλιάνου ακραίου επιθετικού από την ομάδα του Πειραιά.

Μόνο τα τυπικά για Μπρούνο και Ολυμπιακό

Είναι γνωστό πως τον Ολυμπιακό κάθε καλός ποδοσφαιριστής που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα τον ενδιαφέρει. Οι Πειραιώτες εδώ και χρόνια ακολουθούν αυτή την τακτική να αποκτούν παίκτες, οι οποίοι έχουν διαπρέψει στη Superleague και γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να γυρίσει την πλάτη του και για την περίπτωση του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει κάνει μία πολύ καλή σεζόν με τον Ατρόμητο, έδωσε πολύ σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του Περιστερίου και από τη στιγμή που προσαρμόστηκε αποδείχτηκε από τα πλέον σημαντικά στελέχη.

Έτσι οι Πειραιώτες κινήθηκαν για την απόκτηση του Μπρούνο, ο οποίος ήταν δανεικός από την ΛΑΣΚ Λίντσερ. Η ομάδα των Δυτικών προαστίων δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς και οι Πειραιώτες έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες και επαφές με τους Αυστριακούς προκειμένου να εντάξουν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους.

Ο Μπρούνο θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να έχουμε και ανακοινώσεις για τη μεταγραφή του 24χρονου ακραίου επιθετικού. Δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτηση του ποδοσφαιριστή από την πειραϊκή ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν πως ότι η μεταγραφή του Μπρούνο είναι τελειωμένη.