Επιμένουν οι Άγγλοι για Ολυμπιακό και Καρίγιο

Στην Αγγλία γίνεται εκ νέου αναφορά για τον Αργεντινό επιθετικό της Σαουθάμπτον και το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά επιβεβαιώνοντας το «ΦΩΣ».

Επιμένουν οι Άγγλοι για Ολυμπιακό και Καρίγιο

Από την Τετάρτη το «ΦΩΣ» σας έχει γράψει για την εντολή που έχει δοθεί σε ανθρώπους του να βρουν επιθετικό από την Ισπανία. Σας είχαμε αναφέρει ότι ο Γκουίδο Καρίγιο και ο Τζον Γκουιντέτι είναι δύο υποψήφιοι, δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού.

Το Σάββατο (18/5) σας γράψαμε ξανά ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού της Λεγανές. Το θέμα επιβεβαιώνεται και από την αγγλική Mirror, η οποία γράφει σε ρεπορτάζ της ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο ραντάρ των Πειραιωτών.

Ο 27χρονος επιθετικός αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού από τη Σαουθάμπτον στη Λεγανές με την οποία σημείωσε έξι γκολ στην Primera. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι κάτι που σημαίνει πως επιστρέφει στη Σαουθάμπτον. Ο παίκτης δεν έχει κάνει και την καλύτερη του σεζόν και το πιθανότερο είναι πως οι «Άγιοι» θα θελήσουν να τον παραχωρήσουν ξανά δανεικό.

Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Αν οι Άγγλοι θελήσουν να τον δώσουν με τη μορφή του δανεισμού υπάρχει κάποια πιθανότατα να έρθει στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα γι’ αγορά δεν είναι καθόλου απλή περίπτωση.

Η Σαουθάμπτον είχε πληρώσει 22 εκατ. ευρώ στη Μονακό για να πάρει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και πριν πέντε χρόνια. Αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 10 εκατ. ευρώ, ένα ποσό δηλαδή που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να το πλησιάσει. Το θέμα του Γκουίδο Καρίγιο μπορεί να απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» μόνο με τη μορφή του δανεισμού. Να σημειώσουμε πως ο Αργεντινός είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, ενώ και η Λεγανές θα κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει δανεικό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.