Μαρινάκης στη Θύρα 7: «Του χρόνου πιο δυνατοί»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στους οπαδούς για όσα έγιναν πέρσι και δεσμεύτηκε για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μαρινάκης στη Θύρα 7: «Του χρόνου πιο δυνατοί»

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» το 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνδέσμων της Θύρας 7. Οπαδοί του Ολυμπιακού από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από το εξωτερικό βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο.

Τα μέλη των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού βράβευσαν Βετεράνους άσους της ομάδας, οι οποίοι έγραψαν ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι Γιάννης Γκαϊτατζής, Ηλίας Υφαντής, Νίκος Γιούτσος και ο Ηλίας Ρωσσίδης (το βραβείο παρέλαβε η σύζυγος του) βραβεύτηκαν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκή ΠΑΕ, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των «ερυθρόλευκων». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει το παρών κάθε χρόνο στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 και το ίδιο έκανε και φέτος. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά και τόνισε πως «του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά μας ενδιαφέρει και η Ευρώπη», ήταν τα λόγια του.

Επανέλαβε ότι θα προχωρήσει στην κατασκευή κολυμβητηρίου και αυτό που περιμένει είναι να δοθεί χώρος προκειμένου να στεγαστεί αυτό. Επίσης τόνισε πως ο Ολυμπιακός δέχεται πόλεμο και θα πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες.

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην ομάδα που δημιούργησε ο Πέδρο Μαρτίνς και εκείνο που άφησε να εννοηθεί ήταν πως την ερχόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που πρέπει προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.