Από βδομάδα για Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος στόπερ ολοκληρώνει το Σάββατο (18/5) τις υποχρεώσεις του με την Ρίο Άβε και στη συνέχεια θα συζητήσει για το μέλλον του.

Από βδομάδα για Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μπήκε ξανά στην ερυθρόλευκη ζωή. Για την ακρίβεια μετά από τρία χρόνια! Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή με τη Βιγιαρεάλ, ενώ και ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

Ο 25χρονος Πορτογάλος στόπερ που αναζητούσε μία δεύτερη ευκαιρία μετά τις περιπέτειες με το Νόμο, τα πήγε περίφημα φέτος με την Ρίο Άβε, εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά η Βιγιαρεάλ θα τον πάρει πίσω το καλοκαίρι για να τον ξαναδώσει δανεικό.

Δεν θέλει και ο ίδιος να μείνει στην Ρίο Άβε, καθώς θέλει να κάνει ένα βήμα στην καριέρα του και να αρχίσει να ξαναφτιάχνει για τα καλά το όνομά του.

Με τον Σεμέδο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις από βδομάδα. Το Σάββατο (18/5) ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Ρίο Άβε και από Δευτέρα θα αρχίσει να μελετάει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Επαναλαμβάνουμε ότι η Βιγιαρεάλ έχει «πολιορκηθεί» από τον Ολυμπιακό και σε πρώτη φάση δεν δείχνει αρνητική να παραχωρήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν αναμένει τις εξελίξεις. Εξελίξεις που μπορεί να είναι πιο γρήγορες απ’ ό,τι αναμέναμε…