Κοιτάζει τον Σεμέδο της Βιγιαρεάλ ο Ολυμπιακός!

Άλλος ένας στόπερ από την Ιβηρική στο τραπέζι για τους «ερυθρόλευκους». Ο 25χρονος Πορτογάλος αμυντικός της Βιγιαρεάλ που έπαιξε φέτος δανεικός στην Ρίο Άβε, χαίρει της εκτίμησης του Πέδρο Μαρτίνς.

Κοιτάζει τον Σεμέδο της Βιγιαρεάλ ο Ολυμπιακός!

Ζερεμί Ματιέ, Ροντρίγκο Μολέδο, Μάρτιν Σκρτελ (εξ αρχής ήταν πολύ πίσω στις προτιμήσεις ο Σλοβάκος) και εσχάτως Ρούμπεν Σεμέδο. Ο 25χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που φέτος έχει 25 ματς και 2 γκολ με τη φανέλα της Ρίο Άβε και της Ουέσκα (ανήκει στην Βιγιαρεάλ και αγωνίστηκε ως δανεικός στις δύο ομάδες), είναι ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο γεννηθείς στις 4 Απριλίου 1994 υψηλόσωμος στόπερ (1.89μ.) είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2016 όταν ο Μάρκο Σίλβα ξεκινούσε την χρονιά και έφυγε την τρίτη μέρα που η αποστολή είχε ταξιδέψει ήδη στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τελικά έμεινε στη Σπόρτινγκ και έναν χρόνο αργότερα πήγε στη Βιγιαρεάλ έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο παίκτης πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με το νόμο πριν από περίπου έναν χρόνο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ακόμη και στη φυλακή για περίπου πέντε μήνες με τις κατηγορίες περί παράνομης οπλοκατοχής, επίθεσης και βιαιοπραγίας.

Τώρα έχει συνέλθει, έχει ξανασταθεί στα πόδια του και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, θεωρώντας ότι είναι ικανός να ηγηθεί της ερυθρόλευκης άμυνας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη τις πρώτες του επαφές με την Βιγιαρεάλ, με την ισπανική ομάδα να είναι μάλιστα θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο παίκτης. Με ποιο καθεστώς; Αυτό θα το δούμε τις επόμενες μέρες αν οι συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών προχωρήσουν αρκετά.