Στο Ρέντη Οτζίτζα και Σεμπά

Ο Βέλγος χαφ και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα επανέλθουν στο Ρέντη από την Τρίτη και ήδη έχουν ενημερωθεί από την ομάδα. Αμφότεροι θα προπονούνται μόνοι τους.

Στο Ρέντη Οτζίτζα και Σεμπά

Μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη οι δύο πρώτοι παίκτες που πλήρωσαν το… μάρμαρο ήταν οι Οτζίτζα και Σεμπά. Αμφότεροι είχαν ενημερωθεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως δεν υπολογίζονται και τους είχε δοθεί μάλιστα άδεια.

Ο Βέλγος χαφ και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν είχαν πατήσει όλη την προηγούμενη εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, αφού τους είχε χορηγηθεί άδεια από τη διοίκηση των "ερυθρόλευκων". Ούτε στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας ήταν στο προπονητήριο οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό.

Από την Τρίτη (10/04) και οι δύο θα επιστρέψουν στο Ρέντη και θα ξεκινήσουν κανονικά προπονήσεις. Υπάρχει, βέβαια μία σημαντική λεπτομέρεια σε όλο αυτό. Και οι δύο θα προπονούνται μόνοι τους και όχι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ήδη έχουν ενημερωθεί πως θα μπορούν να πηγαίνουν στο προπονητήριο, αλλά όχι μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Θυμίζουμε πως από το Μ. Σάββατο υπάρχουν δηλώσεις εκπροσώπου του Οτζίτζα, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης δεν απουσιάζει σε διακοπές και πως αν δεν γυρίσει στις προπονήσεις θα προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες. Ο ποδοσφαιριστές, μάλιστα φέρεται να έχει στείλει και επιστολή με την οποία ζητούσε να γυρίσει στις προπονήσεις.