Ολυμπιακός: Το θέλω του Ματιέ, ο Ντιαμπατιέ, το φλερτ του Καμαρά και πότε απαντά

Δημοσιεύματα εκτός συνόρων για παίκτες που απασχολούν τον Ολυμπιακό ή ερυθρόλευκους που απασχολούν άλλες ομάδες

Ολυμπιακός: Το θέλω του Ματιέ, ο Ντιαμπατιέ, το φλερτ του Καμαρά και πότε απαντά

Εκτός συνόρων το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρο ότι απασχολεί πολλές ομάδες, είτε διότι οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για παίκτες του, είτε γιατί ισχύει το αντίθετο.

Η περίπτωση του Ζερεμί Ματιέ είναι μια από αυτές που έχει έρθει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες. Γάλλοι και Πορτογάλοι έχουν γράψει ουκ ολίγα και σύμφωνα με τη σημερινή O Jogo, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει γνωστοποιήσει τα θέλω του. Σύμφωνα με το συγκεκριμένοι δημοσίευμα, προτεραιότητά του αποτελεί η Σπόρτινγκ. Θέλει να παραμείνει στην ομάδα αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του. Δεύτερη επιλογή του φαίνεται πως είναι -πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα- η επιστροφή του στην πατρίδα του. Να βρει δηλαδή ομάδα στη Γαλλία.

Στην Αγγλία υπάρχουν δημοσιεύματα για τους Φουσεϊνί Ντιαμπατιέ, ο οποίος ανήκει στη Λέστερ αλλά παίζει δανεικός στην Τουρκική Σίβασπορ από τον περασμένο Ιανουάριο. Διεθνής με το Μάλι (Κ-23) αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός και είχε 15 συμμετοχές στην Τουρκία και δύο γκολ. Οι Άγγλοι δεν γράφουν κάτι σημαντικό για το μέλλον του και αφήνουν να φανεί ότι μάλλον πρόκειται για παίκτη που έχει προταθεί αλλά είναι άγνωστο αν θα απασχολήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό.

Πολύ περισσότερο ασχολούνται με το μέλλον του Καμαρά. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την «Evening Standard», η Γουότφορντ που ενδιαφέρεται θα πρέπει να περιμένει αρκετά. Ο λόγος -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- είναι ότι ο Καμαρά θα περιμένει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής του καλοκαιριού για να πάρει οποιαδήποτε απόφαση.