«Ο Ολυμπιακός για Ντιαμέ»

Οι Τούρκοι επιμένουν πως οι Πειραιώτες ασχολούνται με την περίπτωση του Σενεγαλέζου χαφ που μένει ελεύθερος από τη Νιούκαστλ.

«Ο Ολυμπιακός για Ντιαμέ»

Ο στόπερ και ο επιθετικός είναι οι βασικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του. Μέσα στον επόμενο μήνα, όμως, οι Πειραιώτες εκτός από κεντρικό αμυντικό και φορ θέλουν να πάρουν και χαφ για να καλύψουν το κενό του Μπίμπαρς Νάτχο.

Η τουρκική εφημερίδα «Sabah» έφερε στο προσκήνιο ξανά το όνομα του Μοχάμεντ Ντιαμέ. Ο Σενεγαλέζος μέσος αγωνίζεται στη Νιούκαστλ και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου. Ο παίκτης μένει ελεύθερος και οι «ανθρακωρύχοι» δεν έχουν κάνει κίνηση ανανέωσης του συμβολαίου του και δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ο παίκτης θα αποχωρήσει από τη Νιούκαστλ και ο Ολυμπιακός έχει μπει στο… κόλπο. Σύμφωνα με τους Τούρκους οι Πειραιώτες είναι ένας από τους συλλόγους που ασχολούνται με την περίπτωση του.

Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίζουν μόνοι τους για τον Μοχάμεντ Ντιαμέ. Εκτός από την ομάδα του Πειραιά και η Φενέρμπαχτσε φέρεται να έχει στο… στόχαστρο της τον 31χρονο μέσο.

Ο Ντιαμέ τη φετινή σεζόν έκανε 26 συμμετοχές στην Premier League, ενώ στην Αγγλία έχει φορέσει επίση της φανέλα της Γουίγκαν, της Γουέστ Χαμ και της Χαλ. Οι Τούρκοι επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει την πόρτα του ποδοσφαιριστή προκειμένου να συνεργαστούν.

Είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από σπουδαία πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός θέλει τη νέα αγωνιστική περίοδο να προσθέσει στο ρόστερ του παίκτες με εμπειρία. Είναι κάτι που του έλειψε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και θέλει να το διορθώσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.