Η Ρόμα για Σισέ και το Κόπα Άφρικα

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των «τζιαλορόσι» για τον Σενεγαλέζο στόπερ. Τι ισχύει λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα.

Η Ρόμα για Σισέ και το Κόπα Άφρικα

Δεν είναι και λίγοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που θα απασχολήσουν ευρωπαϊκούς συλλόγους. Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά δεν κατέκτησε κανέναν τίτλο οι ποδοσφαιριστές της ανέβασαν τις μετοχές τους.

Στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν πως θα έρθουν προτάσεις από το εξωτερικό για παίκτες που είχαν ρόλο στην ομάδα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Παπέ Σισέ, ο οποίος ήταν βασικός στόπερ είτε είχε δίπλα του τον Βούκοβιτς, είτε είχε τον Μεριά.

Για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό ο Ολυμπιακός φέρεται να απέρριψε μεγάλη πρόταση τον Ιανουάριο. Οι πέσεις, όμως, στους Πειραιώτες θα είναι ακόμα μεγαλύτερες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ήδη ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στη λίστα μεγάλων κλαμπ και ένα από αυτά είναι η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται σε αναζήτηση στόπερ και το πρότζεκτ του Σισέ είναι κάτι που τους ενδιαφέρει αρκετά. Αρκετές φορές ήρθε άνθρωπος των Ιταλών στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει παιχνίδια του Ολυμπιακού με το όνομα του Σισέ να υπάρχει στο μπλοκάκι τους.

Ο Σισέ έχει μπροστά του το Κόπα Άφρικα και τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Θα μπορούσε αυτή να επηρεάσει την χρηματιστηριακή του αξία και οι καλές εμφανίσεις να δώσουν ώθηση. Στον Ολυμπιακό από τη μία υπάρχει η άποψη να περιμένουν αυτά τα παιχνίδια, αλλά από την άλλη αν υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον με ποσό που τους ικανοποιεί θα καθίσουν στο τραπέζι πριν το Κόπα Άφρικα.

Στην Ιταλία λέγεται πως η Ρόμα θα κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Παπέ Σισέ. Αυτή μάλιστα αναμένεται να γίνει σύντομα με τους Ιταλούς να μην περιμένουν τη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα.