Ο πρώτος... σκόρερ Μαντί Καμαρά!

Ο περιζήτητος Αφρικανός μέσος έχει ένα εξτρά ατού από την φετινή πρώτη χρονιά του στον Ολυμπιακό.

Ο πρώτος... σκόρερ Μαντί Καμαρά!

Έχει κάνει φανταστική σεζόν, βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή και έφτασε την χρηματιστηριακή τιμή του στα ύψη, καθώς πλέον πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν πολύ ψηλά στις μεταγραφικές λίστες τους, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να καταβάλλουν πολύ μεγάλο ποσό στην ελληνική ομάδα εάν θέλουν να τον αποκτήσουν. Πέραν των κατορθωμάτων του Αφρικανού άσου, υπάρχει ακόμη ένα ξεχωριστό και αξιομνημόνευτο.

Αυτό που έχει πετύχει φέτος και στο θέμα του σκοραρίσματος ο Μαντί είναι εκπληκτικό, με τα 6 τέρματα που έχει σημειώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι ο πρώτος σκόρερ στον σχετικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας από κάθε άλλον παίκτη που δεν είναι επιθετικός. Όλοι όσοι έχουν βάλει περισσότερα γκολ από αυτόν ή έστω τα ίδια, είναι επιθετικοί.

Ο Κουλούρης, ο Πόνσε, ο Φορτούνης, ο Χασάν, ο Ματέο Γκαρσία, ο Μακέντα, ο Μασούρας, ο Γιουνές, ο Μπαράλες, ο Μπίσεσβαρ, ο Γέντρισεκ, ο Ντιγκινί, ο Μάζουρεκ και ο Λιβάγια έχουν σκοράρει περισσότερο.

Τα ίδια γκολ με τον Καμαρά έχουν οι επίσης επιθετικοί Μπογέ, Νούνιτς, Μοράρ, Άκπομ, Γκερέρο, Ντουρμισάι. Και με 5 γκολ βρίσκουμε κάποιους παίκτες που δεν είναι επιθετικοί, όπως ο Ομάρ, ο Βιεϊρίνια, ο Μαουρίτσιο, ο Σάκχοφ και ο Μπερτόλιο.

Από χαφ και αμυντικούς, λοιπόν, σκόραρε τα πιο πολλά γκολ φέτος στην ελληνική Λίγκα.