Ολυμπιακός: Λήγουν τα συμβόλαια όλων των τερματοφυλάκων του!

Ρίχνοντας μια ματιά στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι, παρατηρούμε κάτι πρωτόγνωρο στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Λήγουν τα συμβόλαια όλων των τερματοφυλάκων του!

Από τα 8 συμβόλαια ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, που λήγουν στις 30 Ιουνίου του 2019, τα 4 είναι τερματοφυλάκων!

Ισως για πρώτη φορά στην ιστορία, την ίδια ημέρα, τον ίσιο μήνα και την ίδια χρονιά λήγουν τα συμβόλαια όλων των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, τα συμβόλαια των Ζοσέ Σα, Ανδρέα Γιαννιώτη, Γιούρι Λοντίγκιν και Λευτέρη Χουτεσιώτη έχουν ισχύ μέχρι την 30ή Ιουνίου 2019.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός έχει κάνει κινήσεις για να μη μείνει στον.... άσο, αφού προτεραιότητα όλων στο μεγάλο λιμάνι είναι να παραμείνει στην ομάδα ο Πορτογάλος. Ο Ζοσέ Σα θέλει να μείνει, ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει και ήδη στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για αρχική συμφωνία των δύο πλευρών.

Για τους υπόλοιπους τρεις, το τοπίο παραμένει θολό, με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες παραμονής από τους άλλους δύο. Επίσης, θεωρείται σίγουρο ότι θα αποκτηθεί ακόμη ένας πορτιέρε, ώστε να μπορούν να δουλέψουν μαζί από την αρχή της σεζόν όλοι οι τερματοφύλακες.

Από 'κει και πέρα, τα υπόλοιπα τέσσερα συμβόλαια που λήγουν είναι των Ζιλ Ντίας, Ρόντερικ Μιράντα, Αχμέντ Χασάν και Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς "καίγεται" για τον Αιγύπτιο επιθετικό, αλλά οι απαιτήσεις της Μπράγκα είναι υπερβολικές, ενώ εξελίξεις αναμένονται και για τους άλλους τρεις - με της πιθανότητες παραμονής στο ρόστερ να είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές (διαφέρει κάθε περίπτωση).

TA 8 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ
1. ΜΙΡΑΝΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
2. ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
3. ΖΟΣΕ ΣΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
4. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
5. ΓΙΟΥΡΙ ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
6. ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ AMYNTIKOΣ
7. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
8. ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ ΜΕΣΟΣ