Και ξέρει για Ολυμπιακό και θέλει ο Μολέδο!

Ο Βραζιλιάνος στόπερ «ντρίμπλαρε» λέγοντας ότι δεν έχει ιδέα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά.

Και ξέρει για Ολυμπιακό και θέλει ο Μολέδο!

Όταν μια ομάδα «πολιορκεί» έναν ποδοσφαιριστή για περίπου έναν χρόνο και εξακολουθεί να «χτυπάει» την πόρτα του συλλόγου στον οποίο ανήκει, πάει να πει ότι όλο αυτό γίνεται και με τη σύμφωνη γνώμη του μεταγραφικού «στόχου».

Η υπόθεση Ολυμπιακός – Μολέδο κρατάει από πέρσι τέτοια εποχή. Οι «ερυθρόλευκοι» από τον Μάιο του 2018 είχαν αρχίσει να απλώνουν για τα καλά τα δίχτυα τους προς… Πόρτο Αλέγκρε μεριά.

Η Ιντερνασιονάλ έχει δικαίωμα να βάζει πολύ υψηλά τον πήχη των απαιτήσεων. Τα 5 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει, επιβεβαιώνει ότι η βραζιλιάνικη ομάδα δεν θέλει να χάσει τον Μολέδο. Από την άλλη όμως, σε μία μεταγραφική περίοδο δεν μπορεί να πηγαίνει και συνεχώς κόντρα στην αγορά.

Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Θα κοιτάξει να ρίξει τις απαιτήσεις της, έχοντας ως «σύμμαχο» τον ποδοσφαιριστή.

Ακόμα και βάσει λογικής να το πιάσει κάποιος το συγκεκριμένο το θέμα, αντιλαμβάνεται ότι για να επιμένει έναν χρόνο ο Ολυμπιακός για τον Μολέδο, πάει να πει ότι γνωρίζει εξ αρχής ότι ο παίκτης είναι «ζεστός» να ξαναβρεθεί στα μέρη μας, αλλά αυτή τη φορά φορώντας τα ερυθρόλευκα.

Οπότε, ξέρει και θέλει ο Βραζιλιάνος στόπερ να πιάσει λιμάνι. Το γεγονός ότι δήλωσε πώς δεν έχει ιδέα περί Ολυμπιακού, είναι μία απολύτως φυσιολογική αντίδραση από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ.

Γνωρίζει όμως πολύ καλά ο Μολέδο ότι στους «ερυθρόλευκους» μπορεί να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει στο Πόρτο Αλέγκρε και ίσως αυτό να παίξει ρόλο στην όποια πίεση ενδέχεται να ασκήσει τις επόμενες μέρες στην Ιντερνασιονάλ για να εμφανιστεί πιο διαλλακτική ως προς τις απαιτήσεις της. Να μην βάζει δηλαδή την ίδια κασέτα και να επαναλαμβάνει ότι «με λιγότερα από 5 εκατομμύρια, δεν πρόκειται να φύγει ο Μολέδο».