«Γκαζώνει» η Γουότφορντ για Καμαρά!

O αγγλικός σύλλογος είναι αποφασισμένος να ασχοληθεί σοβαρά με τον Αφρικανό χαφ, για τον οποίο όμως δεν έχει κατατεθεί ακόμη πρόταση παρά τα όσα διαδίδουν στο Νησί.

«Γκαζώνει» η Γουότφορντ για Καμαρά!

Ο Μαντί Καμαρά έχει την τιμητική του τις τελευταίες μέρες στην Αγγλία. Πολλά τα ρεπορτάζ περί σοβαρού ενδιαφέροντος της Γουότφορντ, ενώ κάποιοι άλλοι το προχώρησαν αρκετά και έφτασαν στο σημείο να κάνουν λόγο ακόμα και για επίσημη πρόταση που άγγιζε τα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Η Γουότφορντ δεν έχει καταθέσει ακόμα πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Αφρικανό χαφ. Δεν έχουν βάση τα όσα υποστηρίζουν στο Νησί περί επίσημης προσφοράς.

Αυτό που ισχύει είναι ότι όντως ο αγγλικός σύλλογος ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Καμαρά. Τον έχει παρακολουθήσει στενά μέσα στη σεζόν, έχει πλέον ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μπορεί να της προσφέρει, αλλά αυτό που προέχει για την Γουότφορντ δεν είναι τίποτε άλλο τη δεδομένη στιγμή από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι το προσεχές Σάββατο.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι η Γουότφορντ από Ιούνιο θα «γκαζώσει» για Καμαρά και θα προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Γνωρίζει πολύ καλά πλέον ότι οι «ερυθρόλευκοι» με λιγότερα από 25 εκατομμύρια δεν πρόκειται καν να κάτσει στο τραπέζι να συζητήσει.

Είναι και αυτό ένα δείγμα από πλευράς Ολυμπιακού ότι δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον Καμαρά τη νέα αγωνιστική περίοδο.