Ενδιαφέρον από χώρα - έκπληξη για Κούτρη

Ο 24χρονος μπακ του Ολυμπιακού που απασχολεί σοβαρά την Πόρτο, κάνει «γκελ» και σε πρωταθλήματα της Ανατολικής Ευρώπης, εκεί όπου τα συμβόλαια είναι παχυλά, αλλά και οι καιρικές συνθήκες υπό του μηδενός.

Ενδιαφέρον από χώρα - έκπληξη για Κούτρη

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει καταφέρει να δει το όνομά του σε ρεπορτάζ ομάδων στην Αγγλία, στην Γερμανία, στην Ιταλία, στην Γαλλία και εσχάτως στην Πορτογαλία. Μάλιστα, η Πόρτο είναι αυτή που παρακολουθεί πιο στενά την περίπτωσή του από κάθε άλλην στην παρούσα φάση.

Να θυμίσουμε ότι τον χειμώνα είχε φτάσει στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ πρόταση από την Τζένοα (5 εκ. ευρώ) που απορρίφθηκε, ενώ και η Μαρσέιγ ετοιμαζόταν να χτυπήσει με κάθε επισημότητα την πόρτα του Ολυμπιακού.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον 24χρονο αριστερό μπακ να κάνει «γκελ» και σε ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα της Ανατολικής Ευρώπης.

Δεν διευκρινίζεται αν είναι από Ρωσία ή Ουκρανία. Σημασία έχει ότι υπάρχουν σύλλογοι από αυτά τα μέρη και οι οποίοι έχουν ένα «γερό» πορτοφόλι και μπορούν να προσφέρουν υψηλότατα συμβόλαια. Το κακό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η προσαρμογή στις πολικές θερμοκρασίες δεν είναι και η πιο εύκολη.

Όπως και να ‘χει, ο Κούτρης θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα. Βρισκόμαστε στα μέσα Μαΐου και έχουν ακουστεί ήδη καμιά δεκαριά ομάδες που τον έχουν «σημαδέψει».