Οι προτάσεις του Ολυμπιακού για Μολέντο

Μεγάλος ντόρος στη Βραζιλία για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος με δηλώσεις του θόλωσε τα νερά.

Οι προτάσεις του Ολυμπιακού για Μολέντο

Ένας κακός χαμός έχει γίνει στη Βραζιλία με αφορμή τον Ροντρίγκο Μολέντο. Τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στην Ιντερνασιονάλ ύψος 2 εκατ. ευρώ, η οποία, ωστόσο απορρίφθηκε από την ομάδα του παίκτη.

Μάλιστα στην πατρίδα του υποστηρίζουν πως η Ιντερνσιονάλ δεν έχει σκοπό να διαπραγματευτεί μαζί του και να μπει στη διαδικασία συζήτησης να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Στην χώρα του καφέ, ωστόσο, έγινε λόγος για νέα βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού, η οποία έφτανε τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του τόνισε: «Αυτή η πρόταση του Ολυμπιακού βγήκε ως πληροφορία στο διαδίκτυο. Έχω δει που αναφέρουν για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει έρθει κάτι με μένα. Είναι θέματα που ασχολείται ο μάνατζέρ μου. Εγώ παραμένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και στο επόμενο ματς. Ζω πολύ καλές στιγμές και μεγάλες εδώ στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος και στο μυαλό μου έχω την ομάδα μου. Έχουμε φέτος αρκετές διοργανώσεις, έχουμε εξελιχθεί και βελτιωθεί και περιμένω να κατακτήσουμε τίτλους φέτος», είπε χαρακτηριστικά ο 32χρονος στόπερ.

Ο Ολυμπιακός ξεκάθαρα έχει τον Μολέντο στη λίστα του. Είναι παίκτης που τον ήθελε και πέρσι το καλοκαίρι και τον θέλει και τώρα. Δεν είναι απλή υπόθεση, αφού η Ιντερνασιονάλ δεν έχει σκοπό να διαπραγματευτεί και δεν θέλει να χάσει τον παίκτη. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κίνηση προς την πλευρά των Βραζιλιάνων, αλλά αποδεδειγμένα είναι ένα θέμα που θέλει χρόνο.