Φορτούνης: «Άλλαξα πολλά στο παιχνίδι μου»

Ο Θεσσαλός χαφ του Ολυμπιακού μίλησε για την ανάδειξη του ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της σεζόν.

Φορτούνης: «Άλλαξα πολλά στο παιχνίδι μου»

Ο Κώστας Φορτούνης έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μπορεί η ομάδα του Πειραιά να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα όμως ο αρχηγός της ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά. Ο «Φόρτου» αναδείχτηκε MVP του πρωταθλήματος και σε δηλώσεις του στη Nova τόνισε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που με ψήφισαν. Από ‘κει και πέρα να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου, καθώς χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να είχα βγει MVP του πρωταθλήματος. Έπαιξε ρόλο και το ποδόσφαιρο που παίξαμε σαν ομάδα. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό μέτρησε πολύ».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε αναδειχτεί MVP και τη χρονιά που στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού καθόταν ο Μάρκο Σίλβα. Πάλι τώρα με Πορτογάλο προπονητή βγήκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος και ο ίδιος σχολιάζοντας αυτή τη σύμπτωση τόνισε:

«Πιστεύω πως έχω αλλάξει πάρα πολλά μέσα στο παιχνίδι μου. Πλέον είμαι πιο ώριμος. Έχω καταλάβει τι θέλει η ομάδα από εμένα. Ο προπονητής μού δίνει την ελευθερία των κινήσεων. Αυτό μου βγαίνει μετά μέσα στο γήπεδο».

Αναφερόμενος στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός αν και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο δεν μπόρεσε να κατακτήσει κανέναν τίτλο σχολίασε:

«Σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε, τόσο οι αντίπαλοι προπονητές, όσο και οι ποδοσφαιριστές, έλεγαν πως ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Φέτος κτίστηκε κάτι πάρα πολύ καλό. Πιστεύω πως και με τη μπάλα που παίξαμε, αλλά και τον καταπληκτικό δεύτερο γύρο, αξίζαμε κάτι παραπάνω. Δεν ήρθε. Κοιτάμε το μέλλον, το οποίο πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερο».