ΑΕΛ: «Δεκτή η παραίτηση Φέστα, το θέμα θεωρείται λήξαν»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι δέχεται την παραίτηση του Ιταλού τεχνικού, κατόπιν επικοινωνίας του ίδιου με τον Αλέξη Κούγια.

ΑΕΛ: «Δεκτή η παραίτηση Φέστα, το θέμα θεωρείται λήξαν»

Νέα ανακοίνωση δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με το θέμα της παραίτησης του Τζιανλούκα Φέστα από την τεχνική ηγεσία των «βυσσινί».

Η ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι ο Ιταλός τεχνικός απέστειλε email, όπου εξήγησε εκτενώς τους προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα της Λάρισας ξεκαθάρισε ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ στις 10:30 πμ σήμερα, ο κ. Τζιανλούκα Φέστα απέστειλε προς τον κ. Αλέξη Κούγια email στην αγγλική γλώσσα με το οποίο του εξήγησε επακριβώς τους προσωπικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του προπονητού της ομάδος μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν μπορεί να δημοσιοποιήσει για λόγους δεοντολογίας το περιεχόμενο του email ούτε να δημοσιοποιήσει αυτούσιο το κείμενο και για να κλείσει οριστικά το θέμα και για να μην μένει κανένα περιθώριο παρερμηνειών, δημοσιοποιεί το email το οποίο απέστειλε σε απάντηση ο κ. Κούγιας.

Δημοσιοποιούμε το πρωτότυπο στην αγγλική γλώσσα και τη μετάφραση του.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η ΠΑΕ ΑΕΛ αποδέχεται την παραίτηση του κ. Φέστα και δεν πρόκειται να υπάρξει καμία νομική εξέλιξη στο θέμα, καθώς αυτό θεωρείται λήξαν.

"Αγαπητέ κ. Φέστα,

Έλαβα το email σου και το μελέτησα προσεκτικά.

Θα προτιμούσα να μου είχες πει προσωπικά όλα όσα μου έγραψες και να μη μάθαινα το κοινό μας μέλλον στην ΑΕΛ είτε μέσω συνεντεύξεων είτε μέσων επιστολών.

Σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα είχε υπάρξει κανένα πρόβλημα, αν μου είχες πει προσωπικά όλα όσα έγραψες στο σημερινό σου email.

Κι εγώ στη ζωή μου πάνω από οτιδήποτε έχω τα παιδιά μου, επειδή δεν έχω οικογένεια.

Αναλογίζομαι με μεγάλο σεβασμό και κατανόηση όλα όσα μου έγραψες και σου δηλώνω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα από εδώ και στο εξής, αρκεί να είναι αυτή η πραγματική αιτία για την φυγή σου και όχι κάτι άλλο, το οποίο θα αποκαλυφθεί στο μέλλον.

Πληροφορούμαι ότι δεν είσαι ούτε έναν μήνα υπερήμερος στη μισθοδοσία σου για την περίοδο απασχόλησης σου, αλλά είμαι πρόθυμος να καλύψω άμεσα κάθε διαφορά που πιθανόν προκύψει.

Ανυπομονώ να σε φιλοξενήσω όποτε το επιθυμείς και θα προσπαθήσω να σε επισκεφθώ στην Σαρδηνία όταν βρω χρόνο.

Σου εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου και στην καριέρα σου ως προπονητής.

Με αγάπη και σεβασμό,

Αλέξιος Κούγιας

Υ. Γ. Θέλω να γνωρίζεις ότι συνεργαζόμενοι όπως συνεργαστήκαμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα στην ΑΕΛ».