ΠΑΣ Γιάννινα: Φεύγουν Μάνος, Αθανασιάδης

Οι δύο Έλληνες επιθετικοί βρίσκονται στην έξοδο από την ομάδα της Ηπείρου, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές προσώπων.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεύγουν Μάνος, Αθανασιάδης

Ο υποβιβασμός του ΠΑΣ Γιάννινα στην Super League 2 φέρνει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Πολλά πρόσωπα θα αποχωρήσουν τόσο από το ρόστερ όσο και από την τεχνική ηγεσία.

Ο Γιάννης Πετράκης ήδη αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας, ενώ και ο Ευριπίδης Γιάκος με ανάρτησή του προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» έπειτα από 11 χρόνια!

Στην έξοδο βρίσκονται επίσης τόσο ο Κλάους Αθανασιάδης και ο Δημήτρης Μάνος, όπως αναφέρει το Sportime.

Ο πρώτος αποκτήθηκε με την προοπτική να αποτελέσει τον αντι-Κόντε, κάτι που δεν συνέβη. Με 2 γκολ σε 23 συμμετοχές, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής των Ηπειρωτών, ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή του ΠΑΣ την φετινή σεζόν.

Όσο για τον Δημήτρη Μάνο, ο 24χρονος φορ θα επιστρέψει προς το παρόν στον Πειραιά, όπου θα ξεκαθαρίσει να θα πάρει ευκαιρίες με τα «ερυθρόλευκα» ή αν θα δοθεί και πάλι δανεικός σε άλλη ομάδα. Στο διάστημα παραμονής του στα Ιωάννινα αγωνίστηκε σε 14 ματς της Super League και 1 ματς Κυπέλλου, σημειώνοντας 3 γκολ.