Ο Χασάν έστειλε το «μήνυμα», η Μπράγκα δεν… ακούει!

Ο Αιγύπτιος φορ είπε μετά το ματς στην Λάρισα ότι περνάει υπέροχα στον Ολυμπιακό και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει. Η Μπράγκα όμως παραμένει ανένδοτη.

Ο Χασάν έστειλε το «μήνυμα», η Μπράγκα δεν… ακούει!

Όποια ομάδα αποφασίζει να μπλέξει με την Μπράγκα σε μεταγραφικές υποθέσεις, τότε είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να έχει γερό στομάχι, γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να διαπραγματευτείς με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Είναι το κλαμπ που ξέρει να αγοράζει φθηνά, να δημιουργεί υπεραξίες και να πουλάει πανάκριβα! Ο Ολυμπιακός το κατάλαβε πολύ καλά στην υπόθεση του Φελίπε Πάρντο που του κόστισε περίπου 4,5 εκ. ευρώ και το καταλαβαίνει και τώρα με τον Αχμέντ Χασάν.

Δεν το συζητάει η Μπράγκα με λιγότερα από 4 εκ. ευρώ, όσο είναι δηλαδή η οψιόν αγοράς. Δεν μπαίνει καν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης! Τι κι αν ο Χασάν έστειλε το «μήνυμά» του αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΛ και δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στο λιμάνι; Η Μπράγκα δεν… ακούει, δεν ιδρώνει το αυτί της και επιμένει στην οψιόν.

Οι «αρσεναλίστας» ενδεχομένως να έχουν στο μυαλό τους και το γεγονός ότι μπορεί να κάνει ένα καλό Κόπα Άφρικα και να εκτοξευτεί η τιμή του πάνω από τα 4 εκ. ευρώ. Δικαίωμά της είναι άλλωστε να πιστεύει ό,τι θέλει και να πουλάει όσο θεωρεί εκείνη.

Η ουσία είναι ότι ο Μαρτίνς θα ήθελε τον Χασάν στον Ολυμπιακό, δεν το έχει κρύψει άλλωστε και στη διοίκηση, αλλά με τα εώς τώρα δεδομένα θα προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν υπάρξει ανατροπή και ο Αιγύπτιος φοράει τα ερυθρόλευκα και του χρόνου.