Αυτά είναι τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2019-20 με στόχο το sold out!

Αυτά είναι τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού

Τις λεπτομέρειες για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν παρουσίασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του υπεύθυνου για τα ζητήματα εισιτηρίων Παναγιώτη Μπαντούνα. Παρών ήταν και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης. Ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν «Παίρνω θέση στην κερκίδα»

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να γίνει sold out με το ταβάνι των 23.000 διαρκείας να είναι πιθανό να προσεγγιστεί και να ξεπεραστεί το ρεκόρ των 22.543 διαρκείας. Έγινε αναφορά στην πολύ σημαντική ενίσχυση του Ερασιτέχνη με την εισφορά των 50 ευρώ από κάθε κάτοχο διαρκείας, ενώ τονίστηκε ότι παρά την αύξηση του ΦΠΑ στα εισιτήρια την τελευταία τετραετία, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει κάνει στην διοικητική εποχή Μαρινάκη μειώσεις στις τιμές των διαρκείας που ξεπερνούν το 50%.

Αναλύθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων και έγινε κατανοητό ότι είναι τριπλάσια περίπου η τιμή που πληρώνει κάποιος εάν παίρνει απλά εισιτήρια σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι σε σχέση με τον φίλαθλο που έχει προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας. Υπάρχει επίσης ηθική δικαίωση για όσους αγοράζουν διαρκείας, καθώς οι τιμές των εισιτηρίων αυξάνονται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Άρα είναι κερδισμένος όποιος επιλέγει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα χωρίς να περιμένει το ενδεχόμενο συμμετοχής σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Επίσης έγιναν γνωστές οι παροχές που θα υπάρχουν για κάθε κάτοχο διαρκείας τόσο σε προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων, σε προσκλήσεις και από χορηγούς και συνεργάτες της ΠΑΕ.

Η πρώτη περίοδος διάθεσης αρχίζει από αύριο (7/5) έως τις 5/6 με προτεραιότητα για τους παλιούς κατόχους, ενώ η δεύτερη από τις 10/6 με ελεύθερη διάθεση για όλους τους φίλους της ομάδας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα στο site τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και τις τιμές για τη νέα σεζόν (2019/20)

Παίρνω θέση στην κερκίδα! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και πάλι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Μ’ αυτό το σύνθημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα (6/5) τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο κόσμος του Θρύλου, από τη μέρα ίδρυσης του έως και σήμερα, είναι ο 12ος παίκτης του. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του. Είναι η καρδιά του Ολυμπιακού! Γι’ αυτό για ακόμα μία χρονιά, θα πάρει… θέση στην κερκίδα του «Γ. Καραϊσκάκης», όπως το ζητωκραυγάζει άλλωστε, ώστε να ζήσει ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την αγαπημένη του ομάδα!

Κλείνοντας μία μόνιμη θέση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τη νέα χρονιά, οι φίλαθλοι της ομάδας μας εκτός ότι θα βρίσκονται στο πλευρό μας δείχνοντας την αγάπη και το δέσιμο τους με την ομάδα-Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα έχουν μία σειρά από προνόμια και προσφορές, ενώ θα ενισχύσουν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, προκειμένου όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα να συνεχίσουν να κατακτούν τίτλους και να δοξάζουν την Ελλάδα, συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκούς τελικούς και κατακτώντας κούπες σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνοντας τον κόσμο του Θρύλου ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ!

Πατήστε ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα εισιτήρια διαρκείας.

Ο πίνακας με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας