ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-2: Επεισοδιακό «αντίο» στη Superleague (highlights)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και τον έστειλε στη Football League. 

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-2: Επεισοδιακό «αντίο» στη Superleague (highlights)

Τίποτα δεν άλλαξε στο φινάλε της σεζόν, σε σχέση με την εικόνα του ΠΑΣ και του ΠΑΟΚ σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Ο αγχωμένος και με το 1,5 πόδι στη δεύτερη κατηγορία «Άγιαξ της Ηπείρου» ούτε καν πλησίασε στο «θαύμα» της νίκης του επί του πρωταθλητή.

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Μια νίκη που και πάλι δεν του έφτανε αφού ήθελε ήττα του ΟΦΗ στο Περιστέρι για να πάει στο μπαράζ παραμονής. Τίποτα από τα δύο προαπαιτούμενα δε συνέβη και η ομάδα των Ιωαννίνων έπεσε στη Β’ Εθνική. Εξέλιξη που προκάλεσε την έντονη αντίδραση μερίδας οργανωμένων οπαδών του ΠΑΣ που βρίσκονταν πίσω από την εστία του Πασχαλάκη στο δεύτερο ημίχρονο και είχε ως συνέπεια να διακοπεί δύο φορές το ματς.

Από την πλευρά του ο «δικέφαλος του βορρά», με «εναλλακτική» αμυντική τετράδα κράτησε άνετα καθαρή εστία και χωρίς να φορτσάρει πήρε την νίκη, ολοκληρώνοντας αήττητος το πρωτάθλημα ! Τα γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Άκπομ στο 60’, έπειτα από ασίστ του Πέλκα (αξιοποίησε γλίστρημα του Μιχαήλ) και ο Σάκχοφ με κεφαλιά στο 79’, ύστερα από φάουλ του Πέλκα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΠΑΟΚ 0-2

Σκόρερ: 60΄Ακπόμ, 79΄Σάκχοφ

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κάρτες: Κριζμάν, Τζημόπουλος, Κάργας, Κάστρο, Σεργκελασβίλι, Μιχαήλ- Πέλκας, Ίνγκασον

Συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Ν. Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Κάργας, Α.Μιχαήλ,Τζημόπουλος, Κάστρο (73’ Γιάκος), Πάντελιτς, Νικολιάς, Παμλίδης (71’ Λεό), Κριζμάν (71’ Μάνος).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Τόσκα, Ολιβέιρα, Κάνιας, Ζαμπά (81’ Σβιντέρσκι), Πέλκας, Μπίσεσβαρ (69’ Ενρίκε), Άκπομ.