Ο Ματιέ προτιμά το Σαμπιονά από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό

Προτεραιότητα για τον 35χρονο στόπερ της Σπόρτινγκ που είναι ψηλά στην ατζέντα του Ολυμπιακού, είναι η επιστροφή του στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Ματιέ προτιμά το Σαμπιονά από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό

O Zερεμί Ματιέ έχει ακόμα σχεδόν ένα μήνα για να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία αναφέρουν, όπως έχει γράψει εδώ και μέρες το fosonline.gr, ότι θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τις 25 Μαΐου, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας ανάμεσα στη Σπόρτινγκ και την Πόρτο.

Τα νεότερα στοιχεία που έρχονται από την Λισσαβόνα ναι μεν κάνουν λόγο για την προσφορά 1,2 εκ. ευρώ του Ολυμπιακού ετησίως για δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά την ίδια στιγμή ο Ματιέ εμφανίζεται πιο θετικός στην προοπτική να επιστρέψει στην Γαλλία παρά να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν λέμε ότι απορρίπτει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Πειραιά, ωστόσο, πιο ψηλά στις προτιμήσεις του 35χρονου Γάλλου στόπερ της Σπόρτινγκ είναι να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στο Σαμπιονά και να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Μάλιστα, σε παλαιότερες συνεντεύξεις του είχε πει ότι θα ήθελε να κρεμάσει τα παπούτσια του στη Σοσό. Εώς τώρα ενδιαφέρον έχουν εκφράσει οι Μπορντό, Μονακό και Σεντ Ετιέν, ενώ η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας θα επιχειρήσει να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Κατά συνέπεια, μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για να πραγματοποιήσει μία τέτοια μεταγραφή.