Ολυμπιακός: Παρουσιάζονται τα διαρκείας της σεζόν 2019-2020

Τη Δευτέρα 6/5 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ολυμπιακός: Παρουσιάζονται τα διαρκείας της σεζόν 2019-2020

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την Κυριακή 5/5 τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Super League και αναδιοργανώνεται ήδη του για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι την Δευτέρα 6/5 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6/5, στις 13:00 στην Αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν από την Τρίτη (7/5) το πρωί να κλείνουν μία μόνιμη θέση στον Ναό μας για τη νέα σεζόν!

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και τα όνειρα τα κάνουμε και τα βιώνουμε, όπως πάντα, μαζί! Ο 12ος παίκτης του Θρύλου, όπως κάθε χρόνο, δίνει βροντερό παρών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και όλοι μαζί ως μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μπορούμε να καταφέρουμε τα ΠΑΝΤΑ!

Μείνετε στο www.olympiacos.org και στα social media της ομάδας μας, ώστε να μάθετε τα πάντα για τον τρόπο που θα εξασφαλίσετε τη θέση σας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη νέα χρονιά!»