Ο σοβαρός προβληματισμός του Μαρτίνς για την Λάρισα

Η μεταγραφολογία καλά κρατεί στον Ολυμπιακό, αλλά την Κυριακή έχει και ματς στην Θεσσαλία και ήδη ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έχει έναν σοβαρό λόγο να έχει τις ανησυχίες του.  

Ο σοβαρός προβληματισμός του Μαρτίνς για την Λάρισα

Την Κυριακή (5/5, 19:00) η σεζόν τελειώνει και τυπικά για τον Ολυμπιακό με το ταξίδι στην Λάρισα για να αντιμετωπίσει την τοπική ΑΕΛ. Ένα ματς χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, ένα ματς που είναι η τελευταία υποχρέωση των «ερυθρολεύκων» (σ.σ. την επόμενη μέρα θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή άδεια) και ένα ματς για το οποίο – όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο – έχει «πονοκεφαλιάσει» αρκετά τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σίγουρα θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα, με τους Λοντίγκιν, Ζιλ Ντίας, Αβραάμ, Τσιμίκα και Σολδάνο να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, είτε από την αρχή, είτε κατά τη διάρκεια του ματς. Οι απουσίες είναι γνωστές (τιμωρημένοι οι Γκιγιέρμε, Ποντένσε), ενώ ο Κούτρης που επιστρέφει από τραυματισμό, πιθανότατα θα προφυλαχθεί.

Η ανησυχία του Μαρτίνς, όμως, δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική εικόνα που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του στην Λάρισα, αλλά με το αν θα καταφέρουν να βγουν υγιείς από ένα γήπεδο που ο αγωνιστικός του χώρος είναι πολύ κακός.

Αυτό είναι που προβληματίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τον Πορτογάλο τεχνικό. Είναι ίσως το μοναδικό ματς που το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θα περάσει σε δεύτερη μοίρα για τον Μαρτίνς.