Τραπέζι του Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε με τη συγκεκριμένη κίνηση να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία τους, να κάνουν το καθήκον τους με την ΑΕΛ και την επόμενη σεζόν όλοι μαζί να δουλέψουν για να ξαναβρεθεί ο Ολυμπιακός στην κορυφή.

Τραπέζι του Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!

Από τη στιγμή που την Κυριακή στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και από την επόμενη μέρα οι παίκτες είναι ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, εώς ότου ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις 10 Ιουνίου που θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στον Ρέντη, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να κάνει το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές του την Πρωτομαγιά.

Ο λόγος που ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να «τραπεζώσει» τους ποδοσφαιριστές του δεν ήταν άλλος από το να τους ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά για την άψογη συνεργασία που είχαν φέτος, για να τους ζητήσει να κάνουν το καθήκον τους την Κυριακή στην Λάρισα και όλοι μαζί να κάνουν τα πάντα για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό ξανά στην κορυφή την επόμενη σεζόν.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν ακόμη μία τρανή απόδειξη για το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν στα κόκκινα αποδυτήρια.