Ολυμπιακός: Και ξαφνικά Μήτρογλου με επιβεβαίωση Μώραλη

«Σύντομα θα δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωσή του», φέρεται να δηλώνει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Τούρκων.

Ολυμπιακός: Και ξαφνικά Μήτρογλου με επιβεβαίωση Μώραλη

Δημοσίευμα στην Τουρκία κάνει λόγο για κίνηση του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μήτρογλου και μάλιστα επικαλείται δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη για τον διεθνή επιθετικό.

Ο Γιάννης Μώραλης εκτός από νυν δήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές είναι και πρόεδρος του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα tavkim, ο Γιάννης Μώραλης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

«Ο Κώστας Μήτρογλου αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ με πολλές ελπίδες», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ και προσθέτει: «Παρά το γεγονός αυτό, οι Έλληνες ενδιαφέρονται σοβαρά για τον διεθνή σκόρερ που δεν έχει καλή απόδοση. Ο Γιάννης Μώραλης, πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία».

Η ιστοσελίδα tavkim φιλοξενεί και μια δήλωση του Γιάννη Μώραλη, ο οποίος φέρεται να λέει: «Ναι, η είδηση είναι σωστή και ο Κώστας μας ενδιαφέρει πολύ. Είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, αρέσει στους οπαδούς μας και πολύ σύντομα θα δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωσή του».

Βέβαια και στο παρελθόν οι Τούρκοι έχουν δημοσιεύσει ανάλογες ειδήσεις χωρίς αυτές να επιβεβαιωθούν όπως και δηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ. Μένει να δούμε αν και αυτή τη φορά ισχύει κάτι ανάλογο ή όντως υπάρχει θέμα.

Πρόσφατα, ο Κώστας Μήτρογλου μέσω ανάρτησής του στο Twitter αντέδρασε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την Τουρκία και να επιστρέφει στη Μαρσέιγ το καλοκαίρι. Το ξέσπασμά του ήταν εναντίον τον media καθώς θεωρεί ψευδή όσα γράφονται γι' αυτόν.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας