Ο Πελεγκρίνι... καίγεται για Κούτρη λόγω ενός πρώην του Ολυμπιακού

Γιατί ο Ιταλός τον θεωρεί εξαιρετική περίπτωση για τη Γουέστ Χαμ

Ο Πελεγκρίνι... καίγεται για Κούτρη λόγω ενός πρώην του Ολυμπιακού

Την περασμένη εβδομάδα η Πορτογαλική Correio da Manha ανέφερε ότι «η Γουέστ Χαμ, η Εβερτον του Μάρκο Σίλβα και η Πόρτο θέλουν να αποκτήσουν τον Λεονάρντο Κούτρη για τον οποίο ο Ολυμπιακός ζητά 10 εκατομμύρια ευρώ».

Το σχετικό δημοσίευμα όσον αφορά τη Γουέστ Χαμ επιβεβαιώνεται απόλυτα από τους Άγγλους. Συγκεκριμένα τόσο η ιστοσελίδα «football.london» όσο και άλλες ιστοσελίδες αναφέρουν ότι ο Κούτρης αποτελεί τον έναν από τους δύο παίκτες που έχει εντοπίσει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ο άλλος είναι ο Γκιλιέρμο Μαριπάν της Αλαβές.

Στα σχετικά ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στον Κούτρη και στον λόγο που ο Πελεγκρίνι τον θεωρεί περίπτωση εξαιρετική για τη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα αναζητά παίκτες σε νεαρή ηλικία ηλικία και γι' αυτόν γνωρίζει πολλά από τον Ουσίγιος. Ο Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος είχε εργαστεί για περίπου τέσσερις μήνες στον Ολυμπιακό ως αθλητικός διευθυντής και σήμερα έχει την ίδια θέση στη Γουέστ Χαμ.

Επιπλέον, στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι η ομάδα μπορεί να δώσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Κούτρη, ποσό που είναι στις οικονομικές δυνατότητές της αλλά και στο ποσό που φέρεται να ζητά ο Ολυμπιακός για να τον παραχωρήσει.

Οι Άγγλοι τονίζουν ότι τον περασμένο Ιανουάριο προσπάθησε να αποκτήσει τον Κούτρη η Τζένοα όμως τα 5 εκατομμύρια ευρώ που μπορούσε να δώσει ήταν πολύ λίγα.