«Ματιέ ο εκλεκτός του Μαρτίνς για την άμυνα του Ολυμπιακού»

Ο Γάλλος αμυντικός, όπως αναφέρει η "A Bola", είναι ο παίκτης που ο Πορτογάλος τεχνικός προορίζει για ηγέτη της «ερυθρόλευκης» αμυντικής γραμμής.

«Ματιέ ο εκλεκτός του Μαρτίνς για την άμυνα του Ολυμπιακού»

Ο Ζερεμί Ματιέ φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της άμυνας του Ολυμπιακού.

Δημοσίευμα της A Bola αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του 35χρονου αμυντικού.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα των Γάλλων, αλλά στο ρεπορτάζ του ΦΩΤΟΣ, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ματιέ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα, η "A Bola" τονίζει ότι ο Γάλλος αμυντικός επιθυμεί να αποχωρήσει από την πορτογαλική ομάδα.

Αναλυτικό απόσπασμα του δημοσιεύματος:

«Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έχει τον 35χρονο Γάλλο, Ζερεμί Ματιέ, στην κορυφή της λίστας του για την επόμενη σεζόν και ζήτησε ήδη από τη διοίκηση του ελληνικού συλλόγου να προχωρήσει την περίπτωση. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε τον Ματιέ για ηγέτη της άμυνας. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, αλλά η συνεργασία με την Σπόρτινγκ είναι στα χέρια του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σεζόν έδειξε διάθεση να αποχωρήσει στο τέλος της».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η περίπτωση του είναι δύσκολη, καθώς ο στόπερ της Σπόρτινγκ αμείβεται με περίπου 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, παρά το γεγονός ότι τον Οκτώβρη θα γίνει 36χρονών.