Οι Πορτογάλοι επιμένουν για Μπέτις και Σα

Στην πατρίδα του 26χρονου τερματοφύλακα γίνεται λόγος για ραντεβού της Μπέτις με την Πόρτο. Τι ισχύει με την περίπτωση του.

Οι Πορτογάλοι επιμένουν για Μπέτις και Σα

Η Μπέτις έχει μπει στο… κόλπο για τον Ζοσέ Σα και μάλιστα φαίνεται πως ασχολείται πολύ σοβαρά με την υπόθεση. Οι «βερδιμπλάνκος» έχουν σκοπό να βάλουν δύσκολα στον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον τους δεν είναι απλά φιλολογικό, αλλά ουσιαστικό.

Στην Πορτογαλία επέμεναν και σήμερα πως η Μπέτις θα ενεργοποιηθεί κι άλλο για την υπόθεση του 26χρονου τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα στην πατρίδα του Ζοσέ Σα ανέφεραν πως η Μπέτις σκοπεύει να κάνει ραντεβού με την Πόρτο προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα του Ζοσέ Σα, του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στους «Δράκους».

Οι Ανδαλουσιάνοι φαίνεται πως έχουν πάρει στα σοβαρά την ιστορία με τον Ζοσέ Σα και είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους. Αυτά βέβαια αν ισχύουν τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων. Πάντως η ιστορία για τη Μπέτις δεν είναι τόσο απλή.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τον Σα, αφού ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει κάνει τη συμφωνία με την Πόρτο. Αν οι Πειραιώτες ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς ύψους 2,5 εκατ. ευρώ θα κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, θα πρέπει να τα βρουν και με τον Σα, ο οποίος φέρεται να θέλει ένα συμβόλαιο ύψους 800 χιλιάδων ευρώ. Πάντως είναι μία υπόθεση που θα τραβήξει και δεν είναι εύκολη ούτε για τη μία, ούτε για την άλλη πλευρά. Ο Ολυμπιακός, πάντως αναμένεται να κάνει ένα ραντεβού με τον ατζέντη του παίκτη, Ζόρζε Μέντες για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.