Ετοιμάζει πρόταση για Κέιχιλ ο Ολυμπιακός

Πληροφορίες από την Αγγλία θέλουν τους Πειραιώτες να ασχολούνται με τον διεθνή Άγγλο αμυντικό που μένει ελεύθερος από την Τσέλσι.

Ετοιμάζει πρόταση για Κέιχιλ ο Ολυμπιακός

Με άκρα μυστικότητα κινείται ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του στόπερ που θα κάνει τη διαφορά και θα δώσει στην ομάδα του Πειραιά το κάτι παραπάνω τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι πληροφορίες την τελευταία εβδομάδα θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να ασχολούνται με ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει να προσθέσει εμπειρία στα μετόπισθεν κάτι που της έλειψε κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώνεται. Όσο περνάνε οι ημέρες όλο και βγαίνουν περισσότερα ονόματα, ενώ είναι φανερό πως η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική γι' αυτό το θέμα.

Από την Αγγλία προέκυψε η φήμη αυτή τη φορά ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωση του Γκάρι Κέιχιλ. Πρόκειται για τον έμπειρο στόπερ της Τσέλσι το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Στην Αγγλία μιλούν για μία πρόταση από την πλευρά του Ολυμπιακού, η οποία ξεπερνάει τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, αφού δεν υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Με τη φανέλα της τη φετινή σεζόν έχει κάνει μία συμμετοχή στην Premier League, δύο στο Κύπελλο Αγγλία και τέσσερις στο Europa League.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες από την Αγγλία τότε ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει το "μπαμ" στην άμυνα του με έναν ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας 64 φορές και έχει σημειώσει με αυτή πέντε γκολ. Πάντως με τον Γκάρι Κέιχιλ φέρεται να ασχολείται και η Φενέρμπαχτσε.

Στην Τουρκία υπάρχουν δημοσιεύματα ότι η ομάδα της Πόλης έχει κάνει ήδη κρούση στην πλευρά του παίκτη προκειμένου να συμφωνήσει μαζί του για διετές συμβόλαιο. Λέγεται μάλιστα πως άνθρωπος της Φενέρ έχει ταξιδέψει στην Αγγλία προκειμένου να συναντηθεί με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Τις τελευταίες ώρες, πάντως στην Αγγλία είναι έντονη η φήμη ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει στο κόλπο για να πάρει τον παίκτη. Οι Πειραιώτες που θέλουν να επιστρέψουν στους ομίλους του Champions League επιχειρούν να προσθέσουν στη μηχανή τους ένα μεγάλο όνομα. Πρόκειται για πληροφορίες από την Αγγλία και αξίζει να σημειώσουμε πως είναι δύσκολη περίπτωση λόγω του υψηλού συμβολαίου του.