Επιβεβαιώνουν και οι Άγγλοι για Γουλβς και Ποντένσε

Ρεπορτάζ από την Αγγλία κάνουν αναφορά στο ενδιαφέρον των «λύκων» για τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Επιβεβαιώνουν και οι Άγγλοι για Γουλβς και Ποντένσε

Στο φύλλο της Μ. Πέμπτης το "ΦΩΣ" σας έγραψε για το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο αγγλικός σύλλογος έχει βάλει στο… μάτι τον Πορτογάλο άσο του Ολυμπιακού, ενώ σε αυτή την ιστορία παίζει σημαντικό ρόλο και ο μάνατζερ του, ο Ζόρζε Μέντες.

Ο ατζέντης του Ποντένσε έχει καλή επαφή με τη Γουλβς και μάλιστα στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού είχε επιχειρήσει να πάει εκεί τον παίκτη, αλλά στη συνέχεια προέκυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ο παίκτης φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Ποντένσε που αποκάλυψε το "ΦΩΣ" τη Μ. Πέμπτη επιβεβαιώνεται και από τα αγγλικά Μέσα. Εδώ και λίγη ώρα στο Νησί υπάρχουν ρεπορτάζ σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι Άγγλοι επισημαίνουν πως η Γουλβς ασχολείται με την περίπτωση του Ντανιέλ Ποντένσε και υπογραμμίζουν την καλή σχέση που έχουν με τον Ζόρζε Μέντες. Μη ξεχνάμε πως και ο Ροντερίκ Μιράντα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό ανήκει στη Γουλβς και είναι πελάτης του Μέντες.

Από τη Βρετανία μπορεί να υπάρχει επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της Γουλβς για τον Ποντένσε, όμως, από την άλλη θα πρέπει να έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Δεν είναι υπέρ μίας νέας αλλαγής στην καριέρα του, αφού έχει στον Πειραιά έχει σημαντικό ρόλο και έχει κάνει μία πολύ καλή σεζόν.