Δεν πέφτει κάτω από τα 3 εκ. ευρώ ο Σλιμανί

Ο 30χρονος Αλγερινός φορ της Λέστερ που παίζει δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, ψάχνει ένα συμβόλαιο αντάξιο του συμβολαίου που έχει υπογράψει στις «αλεπούδες». Ο Ολυμπιακός το παλεύει, αλλά μάχεται με θηρία.

Δεν πέφτει κάτω από τα 3 εκ. ευρώ ο Σλιμανί

Ο Ισλάμ Σλιμανί που προτάθηκε στον Ολυμπιακό, όπως έχει προταθεί και σε αρκετές ακόμη ομάδες, είναι ένας από τους επιθετικούς που κοιτάζουν οι «ερυθρόλευκοι» για την ενίσχυσή τους στη γραμμή κρούσης.

Η Φενέρμπαχτσε δεν θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς, η Λέστερ στην οποία ανήκει του έχει βάλει τιμή πώλησης στα 10 εκατομμύρια ευρώ και ο 30χρονος Αλγερινός φορ διαδίδει ότι θέλει να φύγει από τις «αλεπούδες», αλλά θα ψάξει να βρει ένα συμβόλαιο κοντά σε αυτό που παίρνει στην Αγγλία.

Με λίγα λόγια δεν σκοπεύει -για την ώρα- να συζητήσει για προσφορές κάτω των 3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για το συμβόλαιό του. Αυτό σημαίνει ότι με την εφορία στην Ελλάδα, ετησίως μπορεί να κοστίσει στον Ολυμπιακό περίπου 6+ εκ. ευρώ. Βεβαίως, οι ενδιαφερόμενοι όπως ο Ολυμπιακός, θα πρέπει πρώτα να τα βρουν με την Λέστερ που θέλει να τον πουλήσει και όχι να τον παραχωρήσει ξανά με μορφή δανεισμού.

Αυτό αναδεικνύει με λίγα λόγια τις αντικειμενικές δυσκολίες για την πραγματοποίηση μίας τέτοιας μεταγραφικής κίνησης από πλευράς «ερυθρολεύκων». Η προσπάθεια προφανώς και έχει γίνει, θα ξαναγίνει, ο Σλιμανί είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά κι εκείνος θα κοιτάξει πρωτίστως το δικό του οικονομικό συμφέρον.

Όταν πληροφορείται μάλιστα ότι υπάρχουν αγγλικές ομάδες ή η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που είναι ικανές να του καλύψουν το συμβόλαιο που ψάχνει, είναι λογικό να έχει θέσει άλλες προτεραιότητες.

Έχουμε όμως δρόμο ακόμη… Πάντως, με τα έως τώρα δεδομένα, ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη υπόθεση.