Ολυμπιακός: Το μοναδικό επίτευγμα του Κούτρη!

Αυτό που έχει καταφέρει ο 24χρονος μπακ του Ολυμπιακού από τον περασμένο Σεπτέμβριο εώς τώρα, είναι κάτι που δεν το συναντάει κάθε μέρα οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής. Το fosonline.gr αναλύει…

Ολυμπιακός: Το μοναδικό επίτευγμα του Κούτρη!

Στις 23 Ιουλίου ο Λεονάρντο Κούτρης κλείνει τα 24 του. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν την ημέρα των γενεθλίων του θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο λιμάνι ή θα έχει ταξιδέψει σε άλλες πολιτείες.

Είναι γεγονός ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Η Τζένοα έκανε πρόταση τον χειμώνα που απορρίφθηκε. Το ίδιο και η Σαμπντόρια. Η Μαρσέιγ τον έχει ψηλά στη λίστα της. Οι Νιούκαστλ, Λέστερ και Γουέστ Χαμ επίσης. Εσχάτως εμφανίστηκε και η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα.

Από την Πορτογαλία προέκυψε η Πόρτο που έχει ήδη βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ο Κούτρης κάνει «γκελ» στα πέριξ του «Ντραγκάο».

Ο «Λέο» έχει πετύχει κάτι μοναδικό και μάλιστα σε λιγότερο από έναν χρόνο! Από εκεί που ταλαιπωρήθηκε από τον περσινό Απρίλιο με την επέμβαση που έκανε στον ώμο του και «έφαγε» όλο το καλοκαίρι σε θεραπείες και προπονήσεις για να επανέλθει σε μία αγωνιστική κατάσταση για να αποτελέσει αρχικά το «μπακ απ» του Τσιμίκα, εξελίχθηκε σε έναν ποδοσφαιριστή που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όχι μόνο συνήλθε από τον τραυματισμό του, αλλά κατάφερε να φέρει και προτάσεις!

Τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία ότι η Πόρτο εκτιμά πώς ο Κούτρης δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό και θα πωληθεί με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, δεν είναι κάτι που λέγεται τυχαία.

Ο Λεονάρντο έχοντας μείνει ουσιαστικά εκτός αγώνων για περίπου 5 μήνες, έφτασε στο σημείο να τον συζητούν σε Καμπιονάτο, Σαμπιονά, Πρέμιερ Λιγκ και πορτογαλική Λίγκα.

Ομολογούμε ότι κάτι τέτοιο στο παρελθόν δεν έχει ξανασυμβεί. Με έναν ποδοσφαιριστή που προερχόταν από έναν σοβαρό τραυματισμό και χειρουργείο, να φέρνει τέτοιες προτάσεις. Και ο Μήτρογλου προτού μετακομίσει στην Φούλαμ είχε πάθει ζημιά, αλλά είχε γυρίσει στο δίμηνο και συν τοις άλλοις οι Λονδρέζοι τον είχαν «σταμπάρει» πολύ καιρό και όχι ξαφνικά τον Γενάρη του 2014.

Με τον Κούτρη όμως είναι κάτι πρωτόγνωρο, γιατί όλες αυτές οι ομάδες άρχισαν να εμφανίζονται από την ημέρα που έκανε την… επανεμφάνισή του στα γήπεδα μετά από πέντε μήνες απραξίας (σ.σ. είχε αγωνιστεί σε κάποια φιλικά του καλοκαιριού, αλλά χωρίς να «γκαζώσει» ιδιαίτερα).