Στον γιατρό του Κριστιάνο Ρονάλντο θα χειρουργηθεί (και) ο Βιεϊρίνια

Μετά τον Μαουρίσιο και ο Βιεϊρίνια θα χειρουργηθεί στην Πορτογαλία από τον δόκτορ Zοσέ Κάρλος Νορόνια οποίος έχει πελάτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στον γιατρό του Κριστιάνο Ρονάλντο θα χειρουργηθεί (και) ο Βιεϊρίνια

Στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στο Πόρτο θα χειρουργηθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια από τον γιατρό του Κριστιάνο Ρονάλντο και της εθνικής Πορτογαλίας, Ζοσέ Κάρλος Νορόνια.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα (25/4) λέγοντας πως η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία στις 6 Μαΐου.

Αναλυτικά:

«Στον ποδοσφαιριστή έγινε από την πρώτη στιγμή η κατάλληλη προσέγγιση ώστε να πάρει μέρος στην απονομή και τους πανηγυρισμούς χωρίς περαιτέρω ρίσκο.

Δεδομένου ότι για τους παραπάνω λόγους δεν χειρουργήθηκε άμεσα (το πρώτο 24ωρο), και με δεδομένο τον συνδυασμό κακώσεων (οστικές θλάσεις), αποφασίστηκε η επέμβαση να πραγματοποιηθεί όταν η άρθρωση θα είναι πλέον χωρίς φλεγμονή, πρωτόκολλο που ακολουθείται σε κάθε παρόμοια περίπτωση.

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι ο τραυματισμός του να αντιμετωπιστεί από κοινού από τον ιατρό της εθνικής Πορτογαλίας (και θεράποντα ιατρό του στον τραυματισμό του αριστερού γόνατος) κ. Νορόνια και τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα.

Για το λόγο αυτό, τα δύο επιτελεία βρίσκονται σε συνεννόηση για την διευθέτηση του θέματος και η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 06/05 στο Πόρτο μετά τη συνάντηση των δύο γιατρών».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας